Setari Cookie-uri

9 parfumuri cool pentru barbatii moderni: recomandari de Black Friday 2017

Intotdeauna ne-a placut sa credem ca nu ai nevoie de un motiv anume ca sa faci o bucurie cuiva drag. Mai ales daca este o persoana deosebita careia merita sa ii aduci un zambet. Toamna este oricum un anotimp mohorat, asa ca un cadou parfumat ar putea fi pretextul potrivit pentru a schimba putin din atmosfera asta gri.

Pentru ca promotiile au de obicei acest rezultat, si aici ma refer la Black Friday 2017, credem ca merita sa investesti intr-un parfum original. Ofertele la ape de parfum pentru barbati ar trebui sa fie destul de variate, daca ne ghidam dupa editiile anterioare.

O singura provocare ar putea interveni: stii ce ii place? Daca da, te duci direct la tinta si adaugi in cosul de cumparaturi parfumul pentru care are o slabiciune..

Daca nu, te ajutam noi. Nu de alta, dar am ales 9 parfumuri pentru barbati, cu arome la fel de variate ca dispozitia si stilul lor, asa ca este (aproape) imposibil sa nu gasesti ceva care sa i se potriveasca domnului din viata ta - tata, fiu, sot.

Parfumuri populare la reducere de Black Friday 2017

Calvin Klein CK One este o aroma eleganta si proaspata care echilibreaza discret tonurile fresh de lamaie si pepene galben cu notele de chihlimbar. Rezulta astfel un parfum pentru barbati nu foarte dulce cu arome naturale, care dureaza mult timp. Ba mai mult: parfumul Calvin Klein CK One este un parfum unisex - il vei putea folosi si tu, deci constituie un dublu castig din acest punct de vedere.

Citește și:

Ambalajul este unul simplu, aproape minimalist. O sa ii placa - plus ca e un parfum de legenda pentru barbati, are o istorie care incepe din 1994: oldie, but goldie.

Insa, s-ar putea sa fie mai apropiat de Bvlgari Man in Black, un parfum oriental-floral care inspira masculinitate prin fiecare picatura. Este o combinatie naturala intre picant si dulce, care va fi apreciata de barbatii care cauta parfumurile cu arome misterioase.

Pentru barbatii carora le plac parfumurile mai dure, mai intense, o varianta ar fi Paco Rabanne Invictus - lemnos, acvatic cu note de varf citrice (grapefruit si mandarina). Este o propunere pentru barbatii energici si activi, acesta emanand multa energie. O sa se remarce prin sticluta care imita o cupa de victorie. Pentru ca si el este un invingator care are nevoie de un premiu.

Oferta actuala aici

Cele mai apreciate parfumuri pentru barbati la promotii

Guess Seductive este un parfum floral-fructat ceva mai dulce decat ar alege un barbat in mod obisnuit, dar care cu siguranta nu va trece ne...mirosit. Putin spicy, putin vanilat, putin fructat, are sanse destul de mari sa devina noul sau parfum preferat, mai ales ca pare sa invoce miresme seducatoare.

Citește și:

Ar mai fi la oferta parfumul pentru barbati Hugo Boss Bottled. Nu este prea greu de decis, cand acest brand il are ca imagine pe Chris Hemsworth, Zeul Tunetului insusi, in filmele Marvel cu supereroi.

Este un parfum cald cu arome ascutite - piper, cuisoare, scortisoara. Este pentru omul acela de succes, competitiv si increzator, care accepta provocarile imediat. Cel putin asa il descriu producatorii.

Parfumul Davidoff Cool Water este cool, revigorant si se pliaza destul de usor in preferintele barbatilor. Se remarca la inceput cu notele de varf ca lavanda, rozmarin, tonuri marine, calon, coriandru, tonuri verzi, menta iar in mijloc a inclus portocala amara, lemn de santal, iasomie. O aroma care invita la calm, la liniste.

Urmareste aici reducerile

Parfumuri originale la preturi mici de Black Friday

O optiune la fel de apreciata este parfumul Seductive Homme Blue de la Guess - livreaza o aroma fermecatoare si carismatica. Este un parfum casual cu tonuri marine, deci se recomanda a fi folosit pe timp de zi, de catre cei mai aventurieri.

Citește și:

Este putin intepator datorita citricelor care completeaza compozitia cu piper, nucsoara si alte esente lemnoase.

Un parfum perfect barbatesc este Joop! Homme - oriental, atipic pentru gusturile domnilor, dar care va fi apreciat indata. Sau va fi tinut ascuns, ca pana la urma secretele inedite nu se impartasesc asa usor. Este un parfum care celebreaza senzualitatea masculina, diversitatea si spontaneitatea, deci este perfect pentru barbatii activi.

Aromatic, autentic, cu spiritualiate. Cam asa se prezinta parfumul pentru barbati Freedom de la Tommy Hilfiger, unul castigator, inspirat de briza marii. Se doreste a fi unul irezistibil, aroma fiind intarita de notele citrice. Cumpara-l celui care se bucura in fiecare zi de viata, care vede mereu posibilitati.

Descopera aici preturile speciale

Acum ca ti-am vorbit despre ei si am lamurit putin lucrurile, merita sa te uiti si peste optiunile la parfumuri pentru dama, unde sunt incluse cele mai populare arome, pe care femeile le prefera - indiferent de anotimp. Noi avem o slabiciune si pentru Givenchy Eaudemoiselle, despre care am scris mai multe, cu lux de amanunte, intr-un articol dedicat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2017
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.