Setari Cookie-uri

Advertorial Kit de relaxare in zilele stresante

Ma pregateam sa imi dau demisia cand atentia mi-a fost distrasa de o esenta blanda, catifelata, impaciuitoare.

Probabil ca regulile nu difera mult de la un domeniu la altul: finalul de an este o cursa contra-cronometru impanzita cu obstacole si capcane neprevazute. Telefonul suna ca in centrala, emailurile curg in cascada si deadline-urile te preseaza pana cand iti dau lacrimile.

Din fericire pentru noi, din cand in cand, din colturile mai retrase ale redactiei, pe unde se ratacesc uneori sticlute colorate in asteptarea unei recenzii inspirate, te ademenesc si te invaluie miresme apetisante. Asa incepe povestea mea de dragoste cu Indaco L’Erbolario, o gama de ingrijire a corpului menita sa aline tensiunea celor mai agitate zile.

Un parfum ca o sedinta de meditatie

Se intampla in cea mai grea saptamana a anului. Ma pregateam sa imi dau demisia cand atentia mi-a fost distrasa de o esenta blanda, catifelata, impaciuitoare. Am deschis cutia indigo de unde izvora ispita aromata, mai apoi saculetul catifelat care adapostea sticluta eleganta de parfum. O simpla apasare a eliberat odata cu notele de pudra de cacao, patchouli si vanilie o cascada de amintiri intense si fericite, fiecare purtand cu sine un motiv suficient de bun pentru a-mi pastra cumpatul. Mi-am amintit de toate momentele bune, mult mai multe decat clipele tensionate, am redescoperit placerile simple ale vietii de zi cu zi. Am inspirat rabdare, serenitate si calm.

Si maine este o zi!

Seara m-a gasit cu noul meu secret la pachet. Gelul de dus din gama Indaco de la L’Erbolario induce o stare de relaxare sublima, o adevarata oaza parfumata de liniste si calm. Particulele parfumate dezmiarda pielea si elibereaza stresul acumulat, efect ce poate fi completat doar de extractul protector de indigo, a carui textura catifelata iti aminteste de draperiile purtate de Vivien Leigh in "Pe aripile vantului”.

Crema de corp vine in completarea gelului de dus prin ingredientele sale antioxidante, cu efect elasticizant si de catifelare si cu extracte, uleiuri si unturi care hranesc intensiv epiderma, lasand-o moale si matasoasa.

Gamele L’Erbolario sunt 100% fabricate in Italia in ambalaj sustenabil, reciclabil si prietenos cu mediul, fiind testate dermatologic.

Produsele NU sunt testate pe animale si NU contin parabeni, siliconi, uleiuri minerale, SLS sau SLES, acrilati, derivate din PEG, conservanti care elibereaza formaldehina, posibile surse de gluten.

Noile game se gasesc in farmaciile Sensiblu selectionate. Pentru mai multe intrebari si informatii despre produsele L’Erbolario, viziteazachttps://www.facebook.com/LErbolarioinSensibluRomania


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.