Setari Cookie-uri

Poarta farduri roz seara: make-up in tendintele de iarna

Intotdeauna am ales cat-eye sau smoky eyes cand a venit vorba de realizarea unui machiaj elegant sau a unui make-up de petrecere. Insa, intotdeauna le-am admirat pe femeile care stiu sa isi realizeze singure un machiaj spectaculos!

Tocmai de aceea am ales un machiaj elegant, altfel. Cu atat mai mult cu cat se apropie sarbatorile si poate esti in cautare de sugestii pentru un machiaj de Revelion care sa iti accentueze privirea dar sa fie altfel, fata de restul doamnelor.

Daca acesta este cazul, alege sa porti farduri roz seara. Si pentru ca nu multe femei aleg un make-up de petrecere in tonuri colorate, fiindca tehnicile de blending nu sunt tocmai la indemana tuturor.

Poti alege culori pastelate sau nuante intense pentru un make-up de petrecere. Pentru ca, daca alegi farduri roz seara – fie prafuite, suave, fie neon – cu siguranta vei iesi in evidenta.

Insa, ca sa optezi pentru un machiaj in tendinte este necesar sa stii ce farduri roz se poarta seara, ce fel de machiaje s-au prezentat in colectiile sezonului si cum sa realizezi si tu un machiaj de Revelion ultra-spectaculos la tine acasa!

Citește și:

Poarta farduri roz seara cu nuante neon!

Daca esti indrazneata alege farduri roz seara in combinatie cu alte nuante neon. Inspira-te din colectia Oscar de la Renta si vei vedea ca un machiaj in tendinte cu cyclamen si turcoaz poate completa perfect o rochie neagra de seara.

Get into the swing of things with the Tendril crystal earrings. Tap to shop. #oscardelarenta #Fall2017

A post shared by Oscar de la Renta (@oscardelarenta) on

Tot ce trebuie sa faci ca sa obtii acest machiaj elegant este sa alegi farduri mate colorate, sa trasezi o tusa de roz pe pleoapa mobila si in degrade, o tusa de albastru pe care sa o estompezi putin catre arcada. De preferat la acest tip de machiaj de Revelion sa porti un ruj mat cat mai aproape de nuanta naturala a buzelor.

Alege farduri roz seara in tonuri pastelate, diafane

Daca vrei sa porti o rochie stralucitoare din material lucios sau cu aplicatii tip paiete sau lame, cu pietre sau cristale ori o rochie cu broderie, poarta farduri roz seara, insa in nuante pale, pastelate, dulci.

Citește și:

Un make-up de petrecere poate fi si varianta propusa de Marchesa, in care tenul este de portelan, ochii sunt accentuati cu o tusa de trandafiriu suav, in aceleasi nuante cu blush-ul pometilor. Parul este prins natural iar buzele sunt usor lucioase cu un gloss sau un balsam natural.

A #bts look at the #fw17marchesa collection! #marchesa #nyfw @georginachapmanmarchesa @kerencraigmarchesa

A post shared by Marchesa (@marchesafashion) on

In afara de fardurile roz, pentru un make-up de petrecere, nu tocmai un machiaj elegant, ci mai degraba pentru o seara in club, poti alege sa colorezi genele! Rozul este asa de chic in acest sezon cand vine vorba de machiaj mai ales, incat Pucci l-a propus si ca mascara.

Tu insa, poti alege nuante roz atat la machiaj cat si la haine sau accesorii. Este o iarna marcata de tonuri colorate si cine stie cand ne mai intalnim cu paleta cromatica specifica sezoanelor calde de Revelion, de exemplu. Ar fi pacat sa nu incerci un machiaj elegant in orz sau cyclamen!

Citește și:

Alege din gama de farduri roz pentru seara

Sursa foto front page – Alex Blajan/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.