Setari Cookie-uri

6 aparate pentru coafat de urmarit in oferta eMAGIA Sarbatorilor

eMAGIA Sarbatorilor este cea care ne da ocazia sa mai facem un wishlist, de aceasta data cu aparate pentru coafat. Nici nu se putea altfel, mai ales ca parul nostru cere o coafura deosebita in ziua de Craciun si la petrecerea de Revelion.

Dar ce este eMAGIA? eMAGIA este o magie pe care cei de la eMAG o pregatesc in preajma sarbatorilor de iarna si ofera 50% reducere la produsele din magazin. Si eu mi-am dat seama ca in casa e bine sa le ai pe toate. E bine sa ai si un uscator de par, si o placa pentru indreptat parul super buna, dar si un ondulator automat si o perie rotativa. Concluzia mea este usor de explicat: fiecare aparat in parte se foloseste in functie de timpul pe care il avem la dispozitie si cheful pe care il avem atunci cand suntem nevoite sa facem ceva cu parul nostru.

Aparate pentru coafat BaByliss

Spre exemplu, placa de indreptat parul BaByliss Pro Steam Ceramic Intense ST292E este pentru atunci cand avem cel putin o ora la dispozitie numai pentru realizarea coafurii. Eu, cel putin, am nevoie de minim 45 de minute pentru ca parul meu sa fie la final perfect intins (pentru acest rezultat trebuie sa indrepti pe rand calupuri mici de suvite).

Citește și:

Cand, insa, timpul nu este de partea mea, apelez cu incredere la peria electrica pentru indreptat parul BaByliss Liss Brush 3D HSB100E, care ma ajuta sa obtin o coafura decenta din doar cateva miscari.

Iar atunci cand nu vreau par perfect intins, ci doar cateva bucle naturale, ma folosesc de magia periei rotative BaByliss Airstyler Pro AS551E. Toate acestea ne ajuta sa obtinem coafuri ca la salon fara prea mult efort.

Aparate pentru coafat BaByliss

Placa pentru indreptat parul Perie rotativa Perie electrica pentru indreptat

Aparate pentru coafat la reducere de sarbatori

De obicei, un aparat pentru coafat bun cere o investitie ceva mai mare. Zic sa ne supunem si sa facem alegerea corecta. Eu merg pe principiul ca mai bine dau azi 300 de lei pe o placa de indreptat parul, dar stiu ca ma tine 5 ani, decat sa fiu nevoita ca in fiecare an sa dau cate 100 de lei pe o placa noua. In plus, daca suntem atente la campaniile oferite de magazinele online, cele mai bune aparate pentru coafat vor putea fi achizitionate la jumatate de pret.

Citește și:

In preajma sarbatorilor de iarna mereu se organizeaza astfel de promotii, iar eMAGIA Sarbatorilor este una dintre ele.Visez de atata timp la ondulatorul automat, incat simt ca acum a venit momentul. Ori... ce ar fi daca l-as ruga frumos pe Mos Craciun sa ma rasplateasca pentru ca am fost cuminte anul asta?! O sa incerc, el e darnic oricum.

Aparate pentru coafat

Ondulator automat Philips Placa de indreptat parul Remington Uscator de par Philips


Cand ai terminat de realizat coafura, ofera-i un plus de stralucire cu ajutorul gloss-ului de par. In acest fel coafura ta sigura o sa primeasca laude si o sa arate ca si cum abia te-ai ridicat de pe scaunul de la coafor.

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Sergei Domashenko

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.