Setari Cookie-uri

Cum obtii buclele perfecte in iarna aceasta?

Cuvantul-cheie cand vine vorba de coafuri la moda in tendintele pentru toamna-iarna 2017-2018 este naturalete. Ar putea la fel de bine sa fie si eficienta. Sau rapiditate. Pentru ca atunci cand vine vorba de realizarea coafurii acasa, simplu si rapid, sezonul acesta tine cu tine.

Cu noi toate de fapt. Pentru ca, daca si tu esti ca mine, sigur vrei sa obtii buclele perfecte la tine acasa, cat se poate de repede, fara prea multe produse de styling si fara prea mare bataie de cap.

Hair-stylistii si designerii sezonului ne-au dat o mana de ajutor. Si pentru ca se poarta parul ondulat, am ales cele mai usor de obtinut variante propuse pe catwalk.

Se poarta buclele lejere, naturale

In acest sezon se poarta parul ondulat. De la onduleuri lejere, ne-exagerate pana la parul cret, de la parul bine fixat, cu cosmetice ce confera look-ul de aspect umed, pana la cele mai naturale look-uri.

La Alberta Ferretti am gasit un hair style in tendinte pe care oricine si-l poate pregati acasa. Nu ai nevoie de multa pregatire. Sa ondulezi usor parul si sa il prinzi ravasit intr-o coada lejera la spate. Insa efectul este spectaculos!

Printed velvet pajamas worn under hand-painted sweaters, print chiffon dresses with intarsia lace, velvet robe with luxurious embroidery. Backstage pic from the fall winter 2017 show by @crfashionbook. #FW17 #AlbertaFerretti

Citește și:

A post shared by Alberta Ferretti (@albertaferretti) on

Onduleaza putin parul si obtii buclele perfecte ale iernii

La Fendi lucrurile stau si mai simplu. Parul modelelor este atat de simplu si de natural incat pare ca nu s-a facut niciun efort. Buclele lejere sunt usor ravasite, fara a parea de nestapanit. Iar firele de par sunt usor separate cu o ceara de fixare.

Iata un hair-style in tendinte pe care poti sa il porti la birou. Mai ales ca intreaga colectie Fendi este dedicata conceptului Working Girl, cu sacouri a la anii ’80, umerii mari, fuste din stofa si mici accente de blana.

Savoir-faire meets sass in the latest #FendiFW17 essentials. @undervoodoo for the @thecools. Content Director @silvia_mella. Stylist @melissa_infante_stylist

A post shared by Fendi (@fendi) on

Citește și:

Buclele voluminoase glamour sunt la mare cautare

Iar la Blumarine se poarta parul ondulat si usor tapat. Parul este voluminos mai ales in partea de calota si obtii acest look tapandu-l la radacini.

Apoi obtii buclele perfecte, glamour, punandu-l pe bigudiuri mari. Le desprinzi usor cu pieptenele si poti fixa totul cu un spray fixativ care nu incarca.

Parul ondulat cu aspect umed este la moda

Si in colectia Alexander Wang am vazut bucle lejere. Si, ca in celelalte colectii, hair stylistii au realizat onduleuri pe parul de lungime medie si lunga.

Citește și:

La Wang se poarta parul ondulat si apoi fixat cu produse de styling ce confera aspectul umed, atat de cool in acest sezon.

Coafura cu bucle lejere, retro este atat de young!

Buclele lejere, fluide de la Jenny Packham au o tenta retro, cu atat mai mult cu cat parul nu pare fixat cu produse cosmetice.

Obtii buclele perfecte ce amintesc de moda anilor ’80 si ’90 onduland parul cu un ondulator si separand bine suvitele de par pentru un plus de volum.

Strutting out for the Vogue X Mount Street shopping event! Join us tomorrow evening for in store exclusives until 8pm #jennypackham

A post shared by Jenny Packham (@jennypackham) on

Citește și:

Bed hair este cu atat mai sexy daca buclele sunt ravasite

Cu siguranta la Max Mara am gasit cel mai sexy look, cel mai atragatator hair style in tendinte. Parul este tuns in scari, ceea ce confera buclelor ravasite un aspect wild, de bed hair.

Mai mult, parul vopsit in stil balayage, cu nuante de castaniu si blond arata si mai spectaculos cu suvitele separate, fixate si ciufulite. Desi, recunosc, si rujul rosu joaca un rol important in stilul acesta.

Parul aproape cret, definit cu ceara este un hair-style chic in acest sezon

La Proenza Schouler se poarta parul ondulat puternic. Dar ce spun eu ondulat? Este mai degraba incretit, si bine fixat cu spuma de par ce confera un aspect umed.

Citește și:

Obtii buclele perfecte cu aspect de permanent cu bigudiuri ce spiraleaza parul si cu ceva ceara sau spuma de par. Desigur, ajuta daca esti tunsa cu breton si suvite in trepte.

Mica in her Fall 2017 fitting. Photo by @tommyton. #proenzaschouler

A post shared by Proenza Schouler (@proenzaschouler) on

Oricum alegi sa iti coafezi parul daca vrei sa iti faci bucle, trebuie sa stii ca exista un singur aspect must-have al acestui sezon: naturaletea!

Sursa foto front page – Drew Graham/Unsplash, instagram

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.