Setari Cookie-uri

Seturi cadou pentru ingrijirea pielii iarna - de neratat!

Atunci cand facem cadouri tinem cont de gusturile, nevoile si preferintele fiecaruia, insa, sunt de parere ca ar trebui sa luam in considerare si preferintele personale. Suntem femei si cam stim ce nevoi au celelalte reprezentate ale sexului frumos. Spre exemplu, toate avem nevoie de produse de ingrijire a pielii, pentru ca toate ne dorim sa avem pielea fina si hidratata. Gresesc?

Sunt sigura ca nu. Sunt sigura ca imi dai dreptate si ca una dintre cele mai mari bucurii ale tale o reprezinta ora petrecuta in baie, cand petreci timp cu tine si iesi de acolo simtindu-te alta persoana. Asadar, nu este gresit sa facem cadou femeilor pe care le cunoastem seturi pentru ingrijirea pielii. Ai grija, totusi, sa alegi dintre cele mai bune produse, de preferat cu ingrediente naturale. Am cateva propuneri pentru tine care stiu sigur ca o sa iti placa.

Set de ingrijire Vintage Bouquet

Setul de ingrijire Vintage Bouquet este cadoul pe care si-l doreste fiecare dintre noi.

Contine 20 de produse de ingrijire si accesorii pentru corp: lotiune de corp, gel de dus, spumant de baie, crema de maini, sapun, burete de baie, bila de baie, sare de baie, lotiune pentru picioare, unt de corp, spray de corp, scrub de corp, pila de unghii, piatra ponce, perie de unghii, separator degete, oglinda.

Citește și:

Set cadou ingrijirea pielii iarna

Set cadou Vintage Bouquet

Set tratament hidratare intensiva

Duo Care Gerocossen - tratament hidratare intensiva cu acid hialuronic ofera un sistem avansat de ingrijire a pielii.

Este format din: ser hidratare intensa (pasul 1) si crema hidratare intensa (pasul 2), pe baza de lipozomi cu acid hialuronic de tipul LMW si HMW. Produsele contin acid hialuronic, ulei de avocado, ulei de susan, ulei de argan si unt de shea. Este ideal pentru toate tipurile de ten.

Set tratament hidratare intensiva

Seturi cadou cosmetice

Set cadou pentru piele uscata

Pielea uscata nu tine neaparat de varsta, asa ca poti oferi acest set cadou unei prietene, surorii sau mamei.

Setul cadou "Hidratare BIO pentru piele uscata" contine patru produse Bio nutritive: crema de maini bio cu ulei de masline, trei sapunuri naturale cu verbina si ulei de masline, ulei pentru masaj hidratant cu argan si uleiuri esentiale, ulei pur de argan.

Citește și:

Set cadou cosmetice pentru piele uscata

Set cadou pentru piele uscata

Set de ingrijire cu argan si iris

Orice femeie, indiferent de varsta, doreste sa aiba o piele fina, catifelata si hidratata, prin urmare, si prietenele tale isi doresc acest lucru. Ofera-le produse cosmetice cu argan marocan si lapte de iris. O sa iti fie recunoscatoare toata viata.

Setul de fata contine gel de dus, crema de maini, lapte de corp si balsam cu buze, toate cu ulei de argan si lapte de Iris.

Set ingrijire corp cu argan si ulei de iris

Seturi cadou ingrijire corp


Toate aceste produse de ingrijire merg mana in mana cu aparatele de ingrijire. Vaneaza reducerile si fa cele mai inspirate cadouri de sarbatori!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Irina Bg

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.