Setari Cookie-uri

5 aparate de ingrijire la reducere de Ziua eMAG

Azi, 5 decembrie 2017, eMAG sarbatoreste 16 ani de existenta, motiv pentru care s-a gandit sa isi rasplateasca clientii cu reduceri masive ca de Black Friday.

Nici bine nu s-a incheiat Black Friday 2017, ca eMAG vine cu un nou val de reduceri. Reduceri la toate categoriile de produse, inclusiv la aparatele de ingrijire, care ne fac noua munca mai usoara si ne aduc de fiecare data un zambet mare pe fata. Epilatoarele IPL, ondulatoarele si placile de indreptat parul se afla pe lista de reduceri, la fel si irigatoarele bucale, periutele de dinti electrice si aparatele de tuns.

Dupa ce ai selectat produsele pe care vrei sa le cumperi, foloseste codul aniversar eMAG16ani, plaseaza comanda si asteapta cuminte pachetul. Cateva recomandari:

Epilator IPL Philips

Ca e iarna, ca e vara, noi ne dorim acelasi lucru: piele catifelata in orice moment fara sa apelam in fiecare zi la aparatele de epilat. Stiu ca multe dintre ele promit incetinirea cresterii firelor de par, insa putine chiar duc la bun sfarsit planul, de aceea vreau sa ti-l recomand pe unul dintre cele mai bune epilatoare.

Citește și:

Epilatorul Philips lumea IPL asigura:

  • reducerea semnificativa a cresterii parului (75%), dupa numai trei tratamente efectuate la interval de doua saptamani;
  • rezultate de durata: pielea ramane neteda si fina timp de 2 luni, dupa primele 4-5 sedinte de epilare efectuate o data la doua saptamani.

Epilator Philips IPL

Epilator Philips Lumea IPL SC1995/00

Ondulator automat BaByliss

Se spune ca frumusetea vine din interior, iar ca sa vina din interior e nevoie sa ne simtim bine in pielea noastra. Si ca sa ne simtim bine in pielea noastra trebuie sa avem pielea fina, tenul curat si parul sanatos.

Un par sanatos inseamna un par cu volum, stralucitor si fara fire despicate. In mod normal, ca sa beneficiem un par cu descrierea anterioara, este indicat sa folosim mai rar aparatele de coafat. Dar nu si cand avem la dispozitie ondulatorul automat Babyliss. In doar cateva minute obtinem onduleurile perfecte fara sa ne fie afectat firul de par.

Citește și:

Ondulatorul automat Babyliss Curl Secret Fashion Edition C900E dispune de tehnologia Auto-Curl si placare ceramica pentru un par moale si stralucitor.

Ondulator automat Babyliss

Ondulator automat BaByliss

Irigator bucal Dr. Mayer

Cand mi-am pus aparatul dentar, pentru o igiena mai buna, mi-a fost recomandat irigatorul bucal. Nu am crezut in puterea lui pana nu l-am testat, si, credeti-ma, chiar se simte o imbunatatire. Avantaje:

  • indeparteaza bacteriile in profunzime, dintre dinti si de sub linia gingiilor acolo unde periajul si ata dentara nu ajung;
  • maseaza si stimuleaza gingiile;
  • tehnologia Multi Pulse, cu 3 moduri de operare (normal, sensibil si pulsat), ofera o presiune a apei de la 40 la 80 PSI cu 1700 de pulsatii pe minut.

Irigator bucal Dr. Mayer

Irigator bucal Dr. Mayer WT3100

Aparat de tuns Braun

Stiai ca aparatul de tuns este un aparat... unisex? Special gandit pentru barbati, acest aparat este folosit in prezent de tot mai multe femei care vor o tunsoare moderna (vezi tunsori rase pe o parte sau rase la ceafa).

Citește și:

Cu un total de 17 setari de lungime, aparatul de tuns Braun ofera flexibilitatea de a crea un nou stil pentru orice ocazie. Pieptenele mic creeaza 8 stiluri mai scurte (3-24mm), in timp ce pieptenele mai mare poate fi utilizat pentru 8 stiluri mai lungi intre 14-35mm.

Aparat de tuns Braun HC5030

Aparat de tuns Braun HC5030

Placa de indreptat parul Remington

Par perfect intins e tot ce am nevoie pentru ca starea de bine sa nu ma paraseasca nicio clipa.

Dar pentru asta mai am nevoie si de o placa de indreptat parul buna, care sa nu arda firul de par si care sa-mi asigure coafura ideala de dimineata pana seara. PRO-Sleek & Curl de la Remington este genul ala de placa.

Aparatul ofera libertatea de a-ti crea coafuri drepte, dar si bucle. Placile mai lungi si mai subtiri permit miscari mai ample si mai usoare, in timp ce marginile rotunjite produc bucle perfecte, naturale.

Citește și:

Placa de indreptat parul Remington

Placa de indreptat parul Remington PRO-Sleek & Curl S6505


Nu uita de cardul de cumparaturi Mastercard pus la dispozitie de eMAG in colaborare cu Raiffeisen, cu puncte de loialitate si rate fara dobanda de pana la 24 de luni!

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/By Olena Yakobchuk

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.