Setari Cookie-uri

Rujul roșu lucios: perfect pentru buze cu volum

Dacă m-a cucerit ceva la sezonul cald primăvară-vară 2018 este firescul hainelor, al machiajului, al coafurilor. Totul se poate încadra în effortless. În frumusețe naturală, cu ceva ajutor.  În funcțional, confortabil, acompaniat de extrem de senzual, feminin, elegant. Așa se poartă și ținutele, și părul, și așa se alege și machiajul. Așa se poate descrie și un make-up cu ruj roșu lucios pentru volum, sex-appeal și atracție, un make-up pe care stiliștii designerilor și caselor de modă l-au propus mult în vara asta.

Da, prezentările de modă sunt în principal despre haine. Dar și accesoriile joacă un rol important, așa cum și trendurile de frumusețe sunt esențiale în definirea unui stil, a unei ținute. Iar dacă alegi un ruj roșu cu textură lucioasă știi ce spui despre tine? Spui că ești o femeie puternică, în control. Spui că ești o femeie ce își acceptă și accentuează feminitatea, dar ești și o curajoasă. Spui că ești gata să cucerești toate privirile.

Și ai ceva inspirație pentru atitudinea ta curajoasă din acest sezon! Spun asta pentru că variante de rujuri cremoase pentru buze mai mari s-au tot propus pentru primăvară-vară 2018. De la oranj la coral, de la roz la roșu intens, de la burgundy la tente naturale, toate s-au propus. De la texturi mate, la cele transparente și până la glitter sau texturi cremoase ori lucioase, toate se poartă.

Citește și:

Iar dacă vrei să conturezi buzele frumos și să le ajuți să pară mai cărnoase, mai sexy, fără intervenții dureroase și artificiale, îți propun să alegi rujurile și glossurile colorate cu aspect lucios sau cremos. Îți propun să alegi un ruj roșu lucios pentru volum și atitudine!


De ce să alegi rujuri cremoase pentru buze mai mari?

La Chanel am văzut multe variante de machiaj cu ruj roșu lucios pentru volum. Un roșu intens, aproape sângeriu, completat de altfel cu un make-up al ochilor cu creion și farduri în stil grunge și cu ceva blush piersică, a la anii 80 și 90. La Dolce & Gabbana am întâlnit buzele bine definite, de un roșu putred, închis la culoare, aproape de vișiniu.

Cu mici accente lucioase, cremoase, sidefii pe centrul buzelor, poți crea la fel de bine impresia de buze pline, cu volum. La designerii italieni gama de rujuri cremoase pentru buze mai mari a fost completată de machiaj cat-eye retro, accesorii de păr florale și diademe prețioase cu pietre și cristale.

Citește și:

De la conturul extrem de precis și de distinct de la Dolce & Gabbana trecem la varianta de machiaj cu ruj roșu cu textură lucioasă propusă de Philosophy di Lorenzo Serafini. Adică piele curată, translucidă, ușor lucioasă, proaspătă, machiaj al ochilor natural, doar cu mascarea cearcănelor și buze rozii cu accente de roșu intens, cu strat de gloss lucios. Pentru că da, există și variante ceva mai cuminți de ruj roșu lucios. La fel cum există și opțiuni mult mai intense și mai puțin cuminți!

La Helmut Lang găsești inspirație pentru un look retro-rock, cu un machiaj pe care specialiștii l-au denumit ombre orizontal de buze, cu buze roșii ușor lucioase și degradeuri închise către colțurile gurii, până la tente de burgundy, aproape de maro sau negru.

La fel de curajoasă este și propunerea stiliștilor colecției Haider Ackermann, care au definit buzele cu ruj roșu lucios pentru volum. Tenul este perfect natural iar buzele sunt umplute cu contur bine trasat, cu roșu intens, aproape carmin, și finisate cu strat gros de gloss, ce lasă impresia de finish cu lac.

Citește și:

    Alege un ruj roșu lucios pentru volum

    Alege ruj roșu lucios pentru volum


    Poartă un ruj roșu lucios pentru volum în vara asta și vei fi atrăgătoare

    După cum vezi s-au propus multe variante de a defini buzele cu ruj roșu lucios pentru volum. Pentru că, deși nu ai fi zis, există atâtea feluri pentru a obține textura aceea bogată, plină, cărnoasă și atât de senzuală!

    De la glossuri cu sclipici la glossuri transparente, extra-lucioase de aplicat după colorarea buzelor, și până la rujuri cremoase pentru buze mai mari, cu aspect lucios, tu decizi ce ți-ar plăcea. Ai de unde alege și ca gamă cromatică și în ceea ce privește textura și aspectul ”sărutului” tău. Partea cea mai bună este că poți alege să porți un ruj roșu cu textură lucioasă și la ținute de seară și la outfit-uri sport, casual, sau chiar la birou! Stiliștii și make-up artiștii sezonului s-au asigurat să facă din rujul roșu cu extra volum o variantă mainstream!

    Citește și:

      Oricum ai alege să îți definești buzele, încearcă măcar un ruj roșu lucios pentru volum. Poți începe cu varianta mai ”cuminte”, cu roșu suav și gloss pe deasupra, pentru ca mai apoi să ajungi la buze grunge, cu contur de burngundy. Poți alege roșu trandafiriu sau roșu-oranj, în funcție de pielea ta! Numai încearcă!

      Sursa foto front page – Unsplash

      Vizionare placuta


      Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.