Setari Cookie-uri

Dermatocosmeticele bio care mi-au salvat pielea după vacanță. La propriu!

Eu venerez dermatocosmeticele - sunt, pentru mine, cea mai tare invenție farmaceutico-cosmetică ce se putea ivi, una în care științele lucrează interdisciplinar pentru cel mai sublim scop: frumusețea obținută prin mijloace sănătoase. Dar n-aș fi crezut vreodată că voi ajunge să aud, darămite să mai și folosesc, produse dermatocosmetice BIO. Da, există, poartă chiar și nume: dermatocosmeticele bio cu apă termală Jonzac!

Și azi vă povestesc, uite, despre cum industria aceasta farmaceutică își dă mâna cu natura în folosul îngrijirii cât mai naturale a pielii. Pentru că da, încă mă bazez pe acest clișeu, căci, ca toate celelalte, este adevărat: frumusețea trebuie să fie naturală, și nimic nu te face mai frumos decât să fii... sănătos! Iar dermatocosmeticele bio, ca orice cosmetice naturale, pornesc de la a folosi beneficiile naturii, pure, în folosul sănătății pielii noastre. Uite despre ce îți propun să vorbim azi pe acest subiect:

🌱 Dermatocosmeticele bio Jonzac cu apă termală: eco-friendly, mai pure decât apa pe care o bem

🌱 Cum mi-au salvat pielea dermatocosmeticele bio Eau Thermale Jonzac

🌱 Tipuri de dermatocosmetice bio Eau Thermale Jonzac de la Léa Nature

Citește și:

Cât despre dermatocosmeticele bio cu apă termală Jonzac, de care am mai auzit până acum în treacăt, dar nu îndeajuns de bine ca să îmi atragă atenția și să mă informez mai în amănunt despre ele (să aflu că sunt mai mult decât cosmetice, sunt dermatocosmetice! Și că sunt chiar dermatocosmetice bio franțuzești, de înaltă calitate!), acestea sunt chiar certificate.

Și nu știu dacă le-aș fi băgat în seamă dacă nu aflam că sunt produse în Franța, în ciuda numelui aparent diferit, care sună oricum dar nu franțuz... Iar pentru cosmeticele franțuzești nu se poate să nu fie cu respect: uită-te numai la ce parfumerii au și ce case de modă renumite lanseză pe acolo parfumuri celebre!

Dermatocosmeticele bio Jonzac cu apă termală: eco-friendly, mai pure decât apa pe care o bem

Citește și:

    Dermatocosmeticele bio Eau Thermale Jonzac aparțin de brandul franțuzesc de produse naturale Léa Nature, sunt din laboratoarele de producție La Rochelle Franța și se bazează pe o formulă concepută în principal cu apă termală extrasă de la peste 1850 metri adâncime, motiv pentru care aceste produse beneficiază de un grad crescut de mineralizare (i.e. cu peste 11 minerale și oligoelemente. Aceste fapte se traduc intr-o puritate absolută, întrucât apa termală este ferită în acest fel de efectele poluării. Apa termală utiizată pentru dermatocosmeticele Jonzac este acreditată de Academia Franceză de Medicină pentru beneficiile sale.

    dermatocosmetice bio Jonzac Lea Nature cu apa termala de origine frantuzeasca Vezi mai multe

    Iată cu ce vin nou și specific aceste dermatocosmetice bio franțuzești Jonzac:

    • compoziție unică, puternic calmantă, bazată pe apă termală certificată pentru eficacitatea sa în ceea ce privește sănătatea pielii;
    • cu apă hipertermală și extra-mineralizată: 62°C bacteriologic pură
    • formulă izotonică: nu modifică echilibrul fiziologic natural al pielii și se află în perfectă osmoză cu celulele acesteia, apa termală de la bază fiind similară unei soluții saline.

    Apa termală a acestor dermatocosmetice bio Jonzac de la Léa Nature are multiple calități și beneficii pentru piele, pe lângă cele enumerate mai sus:

    Citește și:
      • este regenerantă, întărește bariera cutanată a pielii;
      • este calmantă: calmează pielea și diminuează roșeața, ceea ce o face foarte potrivită pentru tenul sensibil.
      • antiiritantă: limitează sensibilitatea și reacțiile legate de inflamații.
      • grad de toleranță ridicat pentru orice tip de piele.

      Pe lângă apă termală, dermatocosmeticele Jonzac cuprind și alte ingrediente organice certificate bio, într-o formulă special concepută în simbioză cu pielea - conceptul se numește Bio Afinitate, unic și specific subbrandului de cosmetice Eau Thermale Jonzac și garantează siguranța cosmetică: este o formulă 100% hipoalergenică, noncomedogenică și testată prin produsele acreditate.

      Dermatocosmeticele organice Eau Thermale Jonzac NU CONȚIN: Amonium sau sodium laurilsulfat, cereale, alcool etilic, sapun, conservanti si alte substante petrochimice si sintetice (parabeni, fenoxietanol, silicon, EDTA (Acidul etilendiaminotetraacetic), eteri de glicol, ulei mineral, PEG (Polyethylene glycol), antioxidanti artificiali: BHA (Butil hidroxi anisol), BHT (Butylated hydroxytoluen), coloranti sintetici), ingrediente aromatice potential daunatoare (ftalati, uleiuri esentiale, parfumuri sintetice)

      Peste 78% din ingredientele folosite în aceste dermatocosmetice Jonzac provin din Franța.

      Produse cosmetice bio 100% eco-friendly cu implicare prin soluții sustenabile la protecția mediului

      Membru al «1% pentru Planeta», Léa Nature donează 1% din vânzări pentru inițiative legate de protejarea mediului. Produsele nu sunt testate pe animale, prevenind astfel cruzimea manifestată împotriva animalelor. Ambalajele produselor sunt din PET reciclat și bioplastic obținut din zahăr din trestie de zahăr.

      Principiile formulelor care stau la baza produselor dermatocosmetice Eau Thermale Jonzac depășesc granițele dermato-cosmeticelor tradiționale și ale cosmeticii bio:

      • 100% dintre produse sunt create pe bază de apă termală Jonzac;
      • produse cosmetice ecologice și biologice certificate prin ECOCERT Greenlife;
      • 100% ingrediente de origine vegetală, fără risc alergic, provenite din culturi agricole biologice;
      • 0% ingrediente nocive organismului sau mediului înconjurător;
      • 100% parfum de origine naturală;
      • 0% uleiuri esențiale;
      • 100% produse hipoalergenice, care nu produc acnee, comedoame sau iritații;
      • 100% dintre produse sunt testate dermatologic.

      Dacă ești adepta curentului eco-friendly și vrei să susții astfel protejarea naturii prin ce porți și ce folosești inclusiv ca produse cosmetice, aceste produse de la Eau Thermale Jonzac / Léa Nature Franța sunt răspunsul pentru tine oricând. :) Sunt mai pure și decât apa pe care o bem! :P

      Cum mi-au salvat pielea dermatocosmeticele bio Eau Thermale Jonzac

      Da, mi-au salvat pielea... la propriu! :D Când m-am întors din vacanța de vara asta, evident că aveam o piele mai sensibilă de la expunerea prelungită la soare. De regulă, încerc să nu fac astfel de excese, dar uneori îmi mai scapă, iar vara asta nu am vrut să o las să scape fără să mă bucur de soare și plajă mai mult. Ei bine, apa termală din aceste produse Eau Thermale Jonzac mi-a făcut atât de bine după vacanță! Au un efect foarte reconfortant și calmant asupra pielii, mai ales după ce ai stat mai mult la soare și îți simți pielea puțin... prea bronzată. :)

      De asemenea, când plec în vacanță vara, uit să iau cu mine acele produse din rutina zilnică de îngrijire sau, dacă le iau, uit să le utilizez cu frecvență. Așa că mă mai trezesc cu câte un nesuferit de coș. Iar produsele cu SPF, oricât de potrivite pentru tenul meu le-aș alege, se întâmplă să nu fie mereu chiar atât de non-alergenice și antisebum. :D Așa că adesea mă trezesc cu tenul încărcat și cu acnee din nou, pentru că nu m-am ținut de rutina mea obișnuită de îngrijire.
      Dar folosirea de produse dermatocosmetice Jonzac Eau Thermale mi-a făcut atât de bine în cazul tenului cu acnee: am folosit spray-ul cu apă termală pentru revigorare, apa micelară pentru curățare și o cremă matifiantă pentru reducerea punctelor negre și a acneei, pentru un aspect curat și mat al acestuia și pentru prevenirea apariției coșurilor.

      Well, în oricare din situațiile de mai sus, această serie de dermatocosmetice bio franțuzești pe bază de apă termală m-a ajutat enorm! Mi-a ajutat mult pielea după ce am revenit din vacanță. Și m-ar fi ajutat să le descopăr chiar mai repede.

      Tipuri de dermatocosmetice bio Eau Thermale Jonzac de la Léa Nature

      Gama Bio completă de îngrijire a pielii Eau Thermale Jonzac de la Léa Nature este dedicată tuturor tipurilor de piele, chiar și celor mai sensibile. Brandul are peste 70 de produse organizate în game diferite:

      • Spray cu apă termală Jonzac din gama Les Essentiels – apă termală îmbuteliată la flacon cu pulverizator de 300ml și respectiv 50ml (pentru călătorii), 100% sterilizata. E utilizat pentru revigorarea și calmarea oricărui tip de piele.
      • Gama de dermatocosmetice REhydrate Jonzac - special concepută pentru piele deshidratată si piele sensibilă. Asigură hidratare imediată și de lungă durată datorită ingredientelor active din compoziție.
        Ingrediente active: apă termală (calmează și revitalizează), glicerină din plante (umidifiant) și esteri ai acizilor grași (emolient), acid hialuronic vegetal

        dermatocosmetice bio cu apă termală Jonzac Eau Thermale de la Lea Nature frantuzesti

      Vezi mai multe

      • Gama REhydrate+ Jonzac reprezintă noua generație de hidratare organică, booster de hidratare, recomandat pentru piele foarte deshidratată și sensibilă, hidratează, optimizează rezervele de apă, reduce pierderile de apă.

        Pielea este repulpată, calmată si rehidratată. Are acțiune vizibilă imediat: eliminare a semnelor deshidratării, impulsionează hidratarea naturală a pielii, asigură mecanismul de hidratare la toate nivelurile.
        Ingrediente active: acid hialorunic, L-PCA , regulator de hidratare naturală.

      • Gama Pure de la Jonzac - asigură echilibrul pielii, e recomandată pentru ten mixt, gras dar și pentru cel sensibil, reduce imperfecțunile pielii.

        Textura inovatoare izolează imperfecțiunile și reduce aparențele; lasă pe piele un microfilm care lasă pielea să respire; e invizibilă chiar și după 2-3 aplicări pe zi
        Ingrediente active : acid hialorunic, apă florală de hamamelis (astringent), săruri de zinc (seboregulator), pulbere de siliciu (matifiază).

      • Gama REactive Jonzac e pentru toleranță extremă, recomandată pentru pielea intolerantă și reactivă. Ingrediente active: complex F.P.D., fitosfingosin (reduce apariția roseții).

      • Dermatocosmeticele Nutritive Jonzac: hrănesc și protejează pielea, sunt recomandate pentru piele uscată și foarte uscată, atopică. Au efect de second skin. Pielea nu rămâne grasă și lipicioasă, pentru că au o textură lejeră. Ingrediente active: complex F.P.D., L-PCA, trio lipide biomimetice

      • Gama de dermatocosmetice bio Sublimactive de la Jonzac: sursă anti-aging cu efect antirid, de întinerire a tenului și regenerare a țesuturilor, pentru piele îmbătrânită și pentru piele sensibilă. Ingrediente active: apă termală Jonzac, extract de alaria (alge brune cu proprietati anti-imbatranire si fermitate), Poly-Ox (pentru calmare), alge brune (reduc imperfecțiunile), săruri dextran (obținute din fermentarea sfeclei).
      • Gama Jonzac Perfection e recomandată pentru toate tipurile de piele, chiar și pentru cea sensibilă. Beneficiază de patentul 3P care aduce perfecțiunea pielii în 3 direcții: tonus, complexitate și textură. Ingrediente active: complex 3P: extract de alge brune (iluminează și reduce imperfecțiunile), zinc (reglează secreția de sebum și purifică pielea), apa termală (calmeaza și reduce roșeața), hamamelis (astringent și purifiant)
      • Gama BEBE BIO Jonzac: produse create special pentru bebeluși, hipoalergenice, ajută la creșterea apărării naturale a pielii bebelușului pentru o protecție și hidratare optimă. Hipoalergenice, testate dermatologic, certificate organic. FĂRĂ sulfați, EDTA, parabeni, ftalați, PEG, alergeni. Ingredient active: complex L-PCA, apă termală.
      • Gama de dermatocosmetice pentru bărbați Jonzac For Men: gamă destinată bărbaților. Fără alcool, hipoalergenică, cu siliciu - pentru o matifiere eficace.

      Dacă ești în căutarea unor soluții pentru calmarea pielii după vacanță și vară, dă-le o șansă acestor dermatocosmetice bio franțuzești Jonzac Eau Thermale de la Léa Nature. Te vei alege cu surprize foarte plăcute și pielea ta îți va mulțumi, mai ales dacă te confrunți și cu acnee. Te asigur! ;)

      P.S.: Stai pe aproape, vom mai povesti despre dermatocosmeticele bio Jonzac Léa Nature, cărora le vom realiza o serie de review-uri.

      Vizionare placuta


      Om cu atâtea visuri (și vise!), că nu le poate contabiliza. Dar care știe că mai târziu, cândva, se vor împlini toate. Așa cum multe i-au devenit istorii de povestit...

      Ti-a placut acest articol?

      Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.