Farmec valorifică ingredientele naturale locale și le integrează în producție

Farmec valorifică ingredientele naturale locale și le integrează în producție

Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, este prima companie locală care utilizează în producția proprie argila naturală din munții Pădurea Craiului. De peste 17 ani, acest ingredient stă la baza dezvoltării gamei Aslavital Mineralactiv, disponibilă de la sfârșitul lunii septembrie într-o formulă modernizată.

Comunicat de presă

„Suntem foarte atenți la ingredientele pe care le folosim în crearea și dezvoltarea gamelor din portofoliu, întrucât acțiunea sinergică a acestora asigură atât eficiența produselor noastre, dar și competitivitatea în categorie, din punct de vedere preț. Aslavital este un brand care se evidențiază față de celelalte mărci existente prin integrarea în compoziție a argilei 100% naturale, provenită din Munții Pădurea Craiului, din Apuseni. Datorită proprietăților sale terapeutice și cosmetice extrem de valoroase, cât și a puternicelor efecte detoxifiante, mineralizante și regenerante, argila răspunde foarte bine nevoilor actuale ale consumatorilor, inclusiv celor de protecție împotriva poluării urbane. Valorificarea ingredientelor naturale, de proveniență locală este o mândrie, dar și o reală responsabilitate pentru Farmec, în calitate de cel mai mare producător român de cosmetice. Astfel, în funcție de noile trenduri cosmetice, vom continua să dezvoltăm gamele brandului Aslavital pe baza acestei argile naturale, dar și să integrăm alte ingrediente locale procurate în producție”, a declarat Claudia Pălăcian, Manager Produs Farmec.

AslaVital

Printre principalele beneficii ale argilei se numără remarcabila putere de absorbție și de echilibrare a corpului, proprietățile cicatrizante, calmante și antistres cât și de revigorare a celulelor și revitalizare a metabolismului celular. Datorită acestora, gama Aslavital Mineralactiv asigură un program eficient de îngrijire a tenului, aducându-i o infuzie de tinerețe și naturalețe.

Mai mult, argila din munții Pădurea Craiului acționează ca un remineralizant puternic asupra organismului, datorită celor peste 20 de minerale naturale incluse: Fier, Potasiu, Sodiu, Calciu, Galiu, Nichel, Magneziu, Mangan, Cupru, Zinc, Sulf, Cobalt, Siliciu, Aluminiu, Fosfor, Titan, ș.a.

Procesul de selecție al ingredientelor este unul complex, ce poate dura până la 3 luni. Acesta include partea de cercetare și de studiu al literaturii de specialitate, analiza plajei de ingrediente active, selecția celor mai adecvate, testarea acestora, elaborarea rețetelor produselor și demararea producției propriu-zise.

Cele 15 produse din gamă cu formulări inovatoare răspund nevoilor actuale impuse de stilul urban și se adresează tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor sensibile și ușor iritabile. Datorită asocierii unice dintre argila provenită din munții Pădurea Craiului, Cobiodefender-ul EMR, un agent antistres specific, cu un rol esențial în revitalizarea metabolismului celular și repararea epidermică, și complexul Ferulan, bogat în acid Ferulic, unul dintre cei mai puternici antioxidanți cunoscuți, sunt reduse efectele poluării generate de stresul urban, ale poluării electronice și ale radiațiilor UV.

Produsele pot fi încadrate în programe personalizate de îngrijire, în funcție de nevoile specifice ale consumatorilor.

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2018
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri