Setari Cookie-uri

10 Sugestii de cadouri pentru femeile din viata ta

Inspiratie pentru femeile din viata ta. Alege cadouri care sa le aduca zambetul pe chip!

Dove Duo Radiant Beauty Collection

Cu un parfum elegant, floral și revigorant, antiperspirantul spray Invisible Care Floral Touch oferă îngrijire superioară și este dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori.

Spuma de duș Dove cu ulei esențial de trandafir oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș, cât și pentru ras.

Setul conține antiperspirant spray (150 ml) și spumă de duș (200 ml).

Preț recomandat: 26.64 lei*

*Retailerii au libertate deplină în stabilirea prețului de vânzare al produselor către consumatori.

Dove Radiant Beauty Collection

Citește și:

Inspirat din ritualurile de îngrijire ale femeilor din Japonia, gelul de duș Dove Glowing Ritual cu extract de floare de lotus și apă de orez purifică pielea și îi redă strălucirea naturală.

Formula delicată a loțiunii de corp Dove Glowing Ritual, îmbogaţită cu lapte de orez și potrivită pentru toate tipurile de piele, lasă pielea luminoasă şi fină.

Antiperspirantul spray Dove Powder Soft, cu ¼ cremă hidratantă, oferă protecție antiperspirantă eficientă până la 48 de ore, lăsând pielea subrațului vizibil mai fină și mai catifelată, în doar 3 zile.

Setul conține gel de duș (250 ml), lapte de corp (250 ml), antiperspirant spray (150 ml) și geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 40.84 lei*

*Retailerii au libertate deplină în stabilirea prețului de vânzare al produselor către consumatori.

Citește și:

Dove Deluxe Elegant Beauty Collection

Îmbinând puterea uleiul de argan cu formala delicată Dove, spuma de duș Dove cu ulei de argan oferă hrănire instantanee și o senzație de piele catifelată pe tot parcursul zilei. Se întinde și se clătește cu ușurință, oferind o experiență senzorială desăvârșită. În plus, produsul are o dublă utilitate, fiind potrivit atât pentru duș cât și pentru ras.

Dove Invisible Dry cu ¼ cremă hidratantă și vitamina E este primul antiperspirant dovedit că nu lasă urme albe pe 100 de culori. Descoperă bucuria de a purta culorile care îți scot în evidență frumusețea naturală!

Gama Dove Nourishing Secrets Restoring conține ingrediente inspirate de natură, precum uleiul de cocos și laptele de migdale. Loțiunea de corp și crema de mâini hidratează pielea uscată și o hrănesc în profunzime (stratum corneum), lăsând-o catifelată și mătăsoasă.

Citește și:

Setul conține spumă de duș (200 ml), antiperspirant spray (150 ml), loțiune de corp (250 ml), cremă de mâini (75ml) și o geantă pentru cosmetice cadou.

Preț recomandat: 53.93 lei*

Featured foto by petrunjela via Shutterstock

Vizionare placuta


Oana a fost primul redactor sef Kudika.ro, pe vremea când era singurul angajat din redacție. Este pacifistă convinsă (când totul merge conform planului) și...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.