Metode de a-ți vopsi părul în mod natural

Unele persoane, din diverse motive, aleg să apeleze la metode cât mai naturale de a-și vopsi părul. Fie sunt interesate de un stil de viață cât mai sănătos, fie este vorba despre o sarcina sau doresc nuanțe cât mai naturale ori pur și simplu consideră că o alternativă naturală le protejează părul mai mult.

Indiferent de motivele care stau în spatele acestei alegeri, vopsirea părului în mod natural este posibilă. Există totuși câteva limite comparativ cu metodele profesionale de vopsire a părului, cum ar fi gradul de decolorare.

Câteva idei pentru vopsirea părului în mod natural

Nuanțe de blond

Pentru nuanțele natural de blond nu decolorează, se poate folosi zeamă de lămâie în acest sens. Se pulverizează pe par sau se aplică pur și simplu zeamă de lămâie proaspăt obținută. Se lasă acționeze jumătate de ora. Apoi se poate aplica direct vopaseaua naturală pentru par blond.

De asemenea puteți viziona în acest articol un video tutorial pentru decolorarea părului în mod natural: VIDEO: CUM SA DESCHIZI NUANTA PARULUI TAU FARA SA TE VOPSESTI?

Citește și:

Dacă aveți o nuanță închisă a părului și doriți nuanțe mai deschise, cum ar fi roșcât sau roșu, ori chiar nuanțe de blond închis, decolorarea naturală a părului devine necesară, atât cat permite părul să se decoloreze.

Mai jos va propunem câteva opțiuni de culori naturale pentru vopsirea părului.

Vopsea naturală pentru par blond: SANTE

100% din plante – Vopseaua de par Sante îți oferă îngrijire intensivă de durata chiar și în timpul colorării. Conține doar pudre colorante din plante, atent selecționate din materiale raw precum henna, ierburi și fructe. Proteinele din germeni de grâu oferă părului un luciu fascinant.

henna blond

Vopseaua este disponibilă în magazinele Plantum.ro – preț 43,12 lei

Vopsea naturală pentru par roșcat: SANTE

Oferă-i părului tău o culoare expresivă, un luciu strălucitor și volum. Cu vopseaua pe baza de plante Sante poți obține culori intense, pline de viață și unice la fel că ține. Vopseaua Sante respectă pigmentul natural al părului tău - ea învăluie firul de par că o mantie protectoare ce se combină cu culoarea ta naturală, rezultând fiind unic, că ține. Culoarea obținută poate varia în funcție de culoarea originală a părului, structura să și rutină de îngrijire a acestuia – însă rezultatul va fi întotdeauna unul natural și strălucitor că mătasea.Vopseaua pe baza de plante Sante este potrivită și pentru vopsitul firelor albe.

Citește și:

henna roscat vopsea naturala

Vopseaua este disponibilă în magazinele Plantum.ro – preț 43,12 lei

Vopsea pentru par brunet: Khady

Vopsea Henna Negru Khadi - vopseaua de par Khadi Negru este o vopsea de par 100% naturală ce conferă părului volum și strălucire. Conține Henna naturală și Indigo pentru vopsirea părului negru. Nu conține aditivi chimici, conservanți sau coloranți artificiali. Se poate aplică pe părul șaten deschis, șaten închis și negru.

Vopseaua este disponibilă în magazinele Vegis.ro – preț 44,90 lei

Descoperiți toată gama de culori pentru Vopseaua de par KHADI.

vopsea de par naturala henna negru

Foto main: By Akvals/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Descriere Iulia Maftei – Kudika.ro

 

Încă de când mă aflam pe băncile Facultății de Medicină Carol Davila, am constat că dincolo de a cunoaște știința...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri