Setari Cookie-uri

5 produse de make-up care nu trebuie să-ți lipsească din geantă

În sezonul cald machiajul este cel care rezistă cel mai puțin din cauza temperaturilor ridicate și a razelor de soare. Pentru a evita ca machiajul tău să fie distrus până la finalul zilei trebuie să ai în permanență în geantă aceste 5 produse!

De-a lungul timpului am încercat tot felul de produse pentru machiaj: fonduri de ten, pudre, anti-cearcăne, rujuri, farduri și lista poate continua cu multe altele. Multe dintre ele m-au dezamăgit, însă am întâlnit câteva care mi-au plăcut la nebunie și pe care le-am achiziționat din nou și din nou. Aceste câteva produse au ajuns să fie necesare în rutina mea de make-up și nu îmi lipsesc niciodată din geantă atunci când ies în oraș.

5 produse de make-up care nu trebuie să îți lipsească din geantă!

Fond de ten cu SPF

Formula fluidă conferă o acoperire medie construibilă. Amestecul de ingrediente active pentru regenerarea și repararea pielii reduce liniile fine și ridurile vizibile. Textura cremoasă se așează bine pe piele, lăsând-o moale, netedă și uniformă. În plus, purtarea lui zilnică te protejează de razele UV ce au o acțiune nocivă asupra pielii tale, datorită proprietăților sale cu SPF 15.

Citește și:

Fondul de ten poate fi comandat aici.

Pudră cu oglindă și aplicator

Această pudră este bogată în antioxidanți care calmează pielea iritată și reduc efectul de roșeață, în timp ce mențin fondul de ten impecabil întreaga zi. Asigură hidratarea corespunzătoare a tenului reducând efectul de ten strălucitor și oferă luminozitatea naturală look-ului tău. Trusa de pudră conține un burete cu ajutorul căruia se aplică fără efort și cu amestecări ușoare. Lasă o piele cu un aspect moale și catifelat. Este complet translucidă, minimizează porii și liniile fine pentru obținerea unui ten mai tânăr.

Pudra poate fi comandată aici.

Iluminator de față

Iluminatorul cu o structură blândă și mătăsoasă conferă prospețime feței și permite o estompare și o aplicare ușoară. Acesta are rolul de a spori frumusețea trăsăturilor. Highlighter-ul de tip pudră se aplică peste fondul de ten. Pentru o strălucire naturală, aplici iluminatorul pudră pe punctul înalt al pomeților, pe osul frunții, pe arcadă, în colțul intern al ochilor și pe arcul lui Cupidon.

Citește și:

Iluminatorul poate fi comandat aici.

Paletă fard de pleoape nude

O paletă de machiaj elegantă și modernă care conține 6 nuanțe și o pensulă dublă, ideală pentru umbrirea, evidențierea și definirea ochilor. Creați nenumărate machiaje de la natural la sofisticat cu încântătoarea colecție de nuanţe. Această paletă nu trebuie să îți lipsească niciodată din geantă deoarece are culorile care se potrivesc la orice ținută și care pot fi foarte ușor retușate în cazul în care machiajul tău nu mai arată ca la început.

Paleta poate fi comandată aici.

Ruj mat cu acid hialuronic

Din geanta ta nu trebuie să lipsească un ruj mat care să îți contureze perfect buzele. Acest ruj cu acid hialuronic este unul care conferă machiajului o finalitate extrem de elegantă și rafinată, lăsând buzele catifelate și senzuale. Datorită acidului hialuronic, buzele rămân hidratate întreaga zi!

Citește și:

Rujul poate fi comandat aici.

Sursă foto prima pagină

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.