Setari Cookie-uri

Cum avem grijă de părul nostru pe perioada verii?

Trucuri și sfaturi eficiente pentru un par sănătos intreaga vară. 

Așa cum soarele ne poate usca, deshidrata și chiar arde pielea, acesta ne poate deteriora și părul. De asemenea, apa sărată și clorul au un impact negativ asupra firului de par. Rezultatul nu este atât de spectaculos - și la doar câteva săptămâni de la începerea verii vom ajunge cu un par uscat, deteriorat, fără strălucire și greu de aranjat.

Vara nu trebuie să fie anotimpul în care părul nostru să arate neîngrijit - din contră. Este foarte important să învățăm să acordăm atenția necesară podoabei capilare astfel încât să ne mândrim cu cel mai frumos, mai sănătos și mai îngrijit păr.

Iată care sunt cele mai importante sfaturi pentru un par sănătos și frumos în perioada verii:

1. Începe cu tăierea vârfurilor

Citește și:

Nu trebuie neapărat să tai foarte mult, ci doar câțiva centimetri astfel încât să scapi de toate acele vârfuri deteriorate și uscate și să îți reimprospatezi look-ul. Nu îți face griji cu privire la lungimea firului de păr, părul crește mai repede vara (și asta deoarece sunt mai multe fire în creștere în perioada primăvară-vară decât în sezoanele toamnă-iarnă).

foto ginger_polina_bublik, Shutterstock

2. Protejează-ți părul de soare

Fă-ți un obicei zilnic din a aplica un produs de îngrijire pentru par care conține protecție SPF (acestea pot fi sub formă de spray, gel sau cremă). Pe lângă faptul că protejează părul de efectul nociv al soarelui, astfel de produse ajung să și hidrateze firul de par.

Spray-ul tratament Wella Professionals INVIGO SUN hidratează părul și protejează culoarea; acesta conține tehnologia Sun-Blend cu Pro-Vitamina B5.

Citește și:

De asemenea, în cazul în care petreci mai mult timp în aer liber, alege să porți o pălărie, o șapcă sau o eșarfă. Așa nu îți protejezi doar părul, ci și scalpul.

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.