Setari Cookie-uri

Cum avem grijă de părul nostru pe perioada verii?

Trucuri și sfaturi eficiente pentru un par sănătos intreaga vară. 

3. Hidratează-ți părul înainte de a intra în apă de mare sau de piscină

Dacă părul este hidratat intens cu balsam, masca sau ulei, acesta nu va absorbi atât de multă apă sărată (sau substanțele chimice din apa din piscină).

Un alt sfat de care să ții cont - clătește imediat părul după ce ai ieșit din apă. Dacă nu există un duș în apropiere, ia cu tine de acasă o sticluță cu pulverizator umplută cu apă obișnuită.

4. Schimbă produsele de îngrijire a părului

În perioada verii folosește un șampon și un balsam (sau masca) hidratante. O dată pe săptămână incearcă să folosești un șampon care curăță intens firul de păr - important este, însă, ca după acest produs să folosești neapărat un balsam (sau o mască) intens hidratant.

Citește și:

Recomandarea noastră: șampon și balsam pentru par Wella Professionals INVIGO SUN

Șamponul curăță delicat părul după expunerea la soare, pe plajă sau la piscină, în timp ce balsamul repară părul după expunerea la soare, lăsându-l sănătos și moale la atingere;

5. Evită folosirea produselor pentru aranjarea părului ce folosesc căldură

Încearcă să îți porți părul diferit vara - renunță la ondulator, la placa de îndreptat părul sau chiar și la uscătorul de păr. Lasă-ți părul să se usuce natural, fă-ți împletituri sau poartă-l cât mai simplu și mai lejer. Dacă vrei să ai părul ușor ondulat, imediat după baie folosește un prosop pentru a elimina excesul de apă, lasă-l să se usuce în proporție de 70-80%, iar apoi împarte-l în trei secțiuni și împletește fiecare secțiune. Așteaptă câteva ore (indicat peste noapte) și apoi desfă împletiturile - vei avea un look natural, foarte frumos.

Citește și:

foto main: Jacob Lund, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2020
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.