Setari Cookie-uri

Cum să faci din imposibilul de ieri realitatea de astăzi: recomandări pentru a te reinventa

Simțindu-te mai bine în pielea ta, efectele pozitive te vor impacta și pe plan emoțional

Dacă îți dorești că în acest an să te reinventezi, să te pregătești de revenirea la birou, ai putea să începi cu câteva aspecte ce țin de înfățișarea ta. Simțindu-te mai bine în pielea ta, efectele pozitive te vor impacta și pe plan emoțional. Dacă și acum un an erai în acest punct, al redefinirii de sine, însă ai abandonat în pandemie, nu te învinovăți. Ceea ce ai trăit nu poate fi schimbat, însă poți învăța câteva lecții din perioada de izolare.

În plus, cât ai fi putut fi de determinată să dai kilogramele în plus, să faci sport, în condițiile în care poate ai fost zi de zi mai mult singură, în pijamale sau haine de casă, fără încurajări? E drept, tutorialele online sau ghidarea unui antrenor virtual sunt eficiente, dar doar într-o fază inițială, pentru că apoi intervine lipsa de motivație și de perseverență.

Citește și:

Și nu ai nevoie de nicio confirmare a cercetărilor englezi pentru a ști că în situații dificile, de „n" privațiuni, tendința este de a căuta alinare în altceva, de la mâncare la maratoane de filme și shopping online. Trecând peste aceste detalii, venim cu câteva recomandări care te vor ajuta în transformarea ta.

Secretul e să ai mai multă grijă te tine și să te iubești mai mult. Iată cu ce ai putea începe:

Îngrijirea părului și a tenului

Înainte de orice schimbare de look, trebuie să pregătești „terenul”. Degeaba îți cumperi un fond de ten exclusivist dacă ai încă acnee, iar problemele nu sunt tratate. Observația este valabilă și în cazul podoabei capilare.

Dacă nu vrei să pășești într-un salon de înfrumusețare, atunci nu îți rămâne decât să fii tu cosmeticiană și hairstylist pentru tine. Înainte de orice demers, fie că este vorba de o extracție a comedoanelor după o baie cu aburi sau de o aplicare a unei măști hidratante homemade, informează-te! Ai la dispoziție foarte multe resurse și poți afla orice cu ajutorul internetului. Un scrub din ingrediente naturale îți va curăța tenul eficient, iar măștile cu uleiuri de ricin, măsline și argan, aplicate pe vârfuri, vor aduce un plus de sănătate și strălucire părului tău. După această etapă, poți îndrăzni mai mult.

Citește și:

Orice Evă devine mult mai încrezătoare in potențialul ei fizic, conștientă de atuuri, atunci când face o schimbare radicală. Și ce poate fi mai la îndemână decât culoarea părului? Anul acesta blondul a revenit în tendințe, iar un decolorant par profesional te va ajuta semnificativ în acest sens. Cu instrucțiuni mai mult decât detaliate și o compoziție care nu va afecta în niciun fel structura firului de păr, acest produs este cel mai important, mai ales dacă vrei să treci de la o nuanță închisă la un blond platinat.

Tonifierea corpului

Dacă ai mai degrabă un stil de viață sedentar, efectiv impune-ți să faci mișcare măcar o jumătate de oră pe zi, în confortul propriei locuințe, însă te poți și plimba înainte de culcare printr-un parc, astfel încât să ai un somn mai mult decât odihnitor. E destul de greu să-ți găsești motivația de a merge la sală, mai ales dacă nu ai o prietenă care să te însoțească, dar poți obține rezultate și acasă. Important e să fii perseverentă și să găsești antrenamente care îți fac plăcere. Poți începe cu câteva exerciții de Pilates pentru a-ți reintra în formă, ca mai apoi să treci la un alt nivel, pentru avansați. Nu e un secret că vei avea mai multă energie și poftă de viață, astfel încât va fi imposibil ca cei de la muncă să nu observe ceva schimbat și în atitudinea ta.

Citește și:

Este imposibil ca în timp să nu îți dai seama de rezultate și de faptul că cele mai inspirate și bune investiții sunt în tine însăți.

Sursă foto: pexels.com

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.