Ce să porți mereu în geantă: Produse de machiaj

Ce să porți mereu în geantă: Produse de machiaj

Aceste produse trebuie întotdeauna să fie prezente în geanta ta!

Ruj

Niciodată nu poți să știi dacă ieșirea ta e doar pentru plimbat sau dacă te vei opri să mănânci sau bei ceva. Dacă ai ocazia de a servi ceva, este important ca rujul tău să rămână intact! Da, acesta se poate strica dacă nu ești foarte atentă, însă pentru aceste momente există retușul cu ajutorul rujului din poșetă! Am foarte multe nuanțe de la acest brand, însă vă voi prezenta culoarea mea preferată, însă dacă vă doriți alta, doar trebuie să accesați site-ul:

Superstay Maybelline Matte Ink

Acesta este de departe rujul pe care l-aș alege în fiecare zi! Are rezistență îndelungată, este perfect mat și oferă buzelor un volum extraordinar. Răsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore! Rujul mat lichid Maybelline SuperStay Matte Ink™ colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată. Intens și rezistent, rujul Maybelline Matte Ink face parte din gama City Edition, inspirată de New York, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj!

Rujul poate fi comandat aici. h

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri