Setari Cookie-uri

Ce să porți mereu în geantă: Produse de machiaj

Aceste produse trebuie întotdeauna să fie prezente în geanta ta!

Este aproape invizibilă pe piele și, totuși, reușește lucruri uimitoare. Pudra minerală NYX Professional Makeup Mineral Finishing Powder oferă feței un aspect mat, prelungește persistența machiajului și acoperă imperfecțiunile minore. Are un finisaj catifelat, este incredibil de ușoară și arată foarte natural.

Pudra poate fi comandată aici.

Rimel

Am încercat la un moment dat în viața mea să port gene false deoarece mama-natură nu a fost prea darnică cu mine în privința asta. A fost o experiență interesantă, dar nu cred că e ceva ce aș repeta în mod constant. Așadar, apelez cât de mult se poate la rimel și nu plec fără să îl am cu mine în geantă. Am descoperit de curând un rimel care nu doar că alungește perfect genele, ci este și la un preț extrem de accesibil: DOAR 14 RON!

Citește și:

Rimel Essence Lash Princess

Vă doriți gene fascinant de lungi cu volum dramatic? Essence Lash Princess Mascara alungește genele și oferă volum incredibil! Peria specială, în formă conică, nu lipește genele și oferă un efect extrem, de gene false.

Rimelul poate fi comandat aici.

Ruj

Niciodată nu poți să știi dacă ieșirea ta e doar pentru plimbat sau dacă te vei opri să mănânci sau bei ceva. Dacă ai ocazia de a servi ceva, este important ca rujul tău să rămână intact! Da, acesta se poate strica dacă nu ești foarte atentă, însă pentru aceste momente există retușul cu ajutorul rujului din poșetă! Am foarte multe nuanțe de la acest brand, însă vă voi prezenta culoarea mea preferată, însă dacă vă doriți alta, doar trebuie să accesați site-ul:

Superstay Maybelline Matte Ink

Citește și:

Acesta este de departe rujul pe care l-aș alege în fiecare zi! Are rezistență îndelungată, este perfect mat și oferă buzelor un volum extraordinar. Răsfățați-vă buzele cu o culoare super intensă, care rezistă chiar și 16 ore! Rujul mat lichid Maybelline SuperStay Matte Ink™ colorează buzele în nuanțe saturate, cu un finisaj de catifea mată. Intens și rezistent, rujul Maybelline Matte Ink face parte din gama City Edition, inspirată de New York, orașul cu un stil mereu nou. Nu poți să nu iubești acest ruj!

Rujul poate fi comandat aici. h

Creion pentru sprâncene

Deși prietenele mele spun că nu e tocmai necesar să îl port în geantă, pe mine mă ajută foarte mult creionul sau fardul de sprâncene. Bine, acest lucru se datorează și faptului că am o obsesie ca sprâncenele mele să fie întotdeauna impecabile, fără nici un fir deranjat. Acesta este produsul pe care eu îl folosesc:

Citește și:

Creion pentru sprâncene Maybelline

Nimic nu oferă atât farmec privirii ca sprâncenele îngrijite. Creionul automat pentru sprâncene Maybelline Brow Ultra Slim are vârful lat de numai 1,5 mm, care imită perfect părul natural. Compoziția cremoasă nu lasă pete, are o persistență de lungă durată și previne ruperea creionului. Iar pensula practică vă ajută să modelați sprâncenele și să le sculptați într-o formă perfectă.

Creionul poate fi comandat aici.

Sursă foto Savanevich Vikta/Shutterstock

Vizionare placuta


Lorena Martin este redactor de beauty și skincare și s-a alăturat echipei Kudika încă de când se afla pe băncile facultății. Acum, după doi ani și jumătate, este absolventă a...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.