Setari Cookie-uri

Grija este în natura noastră - suține un proiect de sustenabilitate important pentru tine!

Populația lumii este în creștere, estimându-se că, până în 2050 omenirea va ajunge la 9.8 miliarde de oameni.

De asemenea, materiile prime de origine minerală, metalică și fosilă sunt disponibile în lume doar în cantități limitate și nu sunt regenerabile. Consumul de resurse se va accelera în următoarele decenii, pe măsură ce resursele naturale vor fi consumate mult mai repede decât poate continua planeta să le producă. În aceste condiții, sustenabilitatea nu mai este doar un trend, ci este și trebuie să fie parte din stilul tău de viață.

Sub umbrela ,,Grija este în natura noastră”, brandurile Nature Box, Fa*, Schauma și Vademecum te invită să alegi un proiect de sustenabilitate în care crezi și care apoi va fi susținut și transformat în realitate de compania Henkel (care deține cele patru branduri). Pentru a ajuta la implementarea unui proiect, iată ce poți face:

Citește și:
  • Cumpără orice produs Nature Box, Fa*, Schauma sau Vademecum;
  • Înscrie numărul bonului fiscal pe www.dingrijapentrunatura.ro și votează proiectul de sustenabilitate pe care vrei să-l susții;
  • Henkel sponsorizează cea mai votată cauză, iar tu poți câștiga unul dintre cele 123 de coșuri cu produse de îngrijire personală, coșuri realizate din carton reciclat;

Fă cunoștință cu cele cinci cauze participante în această campanie:

Asociația Carpathian Mountain – își propune să schimbe percepția oamenilor asupra mediului, să îi facă mai atenți și mai responsabili. Activitățile lor se concentrează pe îmbunătățirea infrastructurii turistice montane prin (re)marcarea traseelor montane pierdute sau distruse.

Patrula de reciclare – se ocupă cu educația ecologică. Promovează excelența în îngrijirea mediului prin practicarea unui model de creativitate aplicată cu rezultate măsurabile, pentru a promova un stil de viață sustenabil și schimbarea acelor obiceiuri cu impact negativ asupra mediului.

Citește și:

Inițiativa pentru eco-sustenabilitate (YES) - este un ONG urban, prietenos și deschis la inovație, cu misiunea principală de a promova un stil de viață eco-sustenabil care să sprijine reducerea poluării în oraș. Obiectivul YES este de a îmbunătăți calitatea vieții în mediul urban prin crearea unui dialog deschis despre consumul conștient și reducerea la minimum a utilizării materialelor periculoase pentru mediu.

Plantăm fapte bune în România - este formată din oameni care împărtășesc același vis: salvarea pădurilor. Aceștia au implementat deja o serie de acțiuni de împădurire. În prezent, ei creează viitoarele păduri ale României cu ajutorul voluntarilor.

Let’s do it Romania! – este cea mai mare mişcare socială din România, cu peste 1.900.000 de voluntari implicaţi în 10 ani de activitate. Viziunea lor: o țară cu 0 deșeuri. Pentru a o îndeplini, activitatea lor se împarte în două direcții: Mediu & Social, unde descoperim acțiuni de educare a tinerilor și reamenajări de spații destinate diverselor categorii. A doua direcție, Inspirație & Acțiune, unde asociația pune accentul pe proiecte create cu scopul de a contribui la o țară în care oamenii se implică și sunt parte din schimbarea pe care și-o doresc.

Citește și:

*săpunurile solide nu fac parte din campanie

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2021
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.