Setari Cookie-uri

9 culori de par care vor face furori in vara lui 2022, de la roz pudrat, la albastru ocean

Multe femei prefera sa ramana fidelor la culorilor si nuantelor clasice de par, in timp ce altele fac schimbari destul de des, in functie de cele mai cool tendinte.

Exista si femei care aleg look-uri si culori sezoniere pentru un efect wow. Pentru cele din urma, vara aceasta le ofera sansa sa incerce toate nuantele care fac furori in anul 2022.

Blond rece

”Blondul rece este o alegere cool care ofera un aspect fresh parului si se potriveste perfect parului grizonat sau pentru zilele in care stii ca petreci foarte mult timp la plaja”, afirma Mihai Badin, stilist Wella Professionals.

Par blorange

Iata o combinatie interesanta de nuante de blond cu oranj. Poti obtine un efect similar cu Illumina Color.

Par Iced Caramel Espresso

Stii deja ca parul in nunate de espresso a facut senzatie in sezonul rece. Ei bine, el reuseste sa ramana in top si in sezonul cald, dar de data aceasta cu tonuri de caramel.

Balayage roz

”Avem in fata inca un an in care parul roz este la mare cautare, dar de data aceasta sub forma de balayage”, ne explica Mihai Badin, stilist Wella Professionals. Poate fi aplicat in orice nuanta, de la fucsia fluorescent, pana la roz pudrat. Acest tip de balayage este ideal atat pentru blonde, cat si pentru brunete. Recunoastem ca aceasta tehnica este ideala daca vrei sa dai un refresh parului.

Citește și:

Blond inflacarat

Roscatele se pot bucura acum de un joc impresionant de culori, un contrast intre tonurile de rosu si cele de blond te poate ajuta sa iesi in evidenta in acest sezon.

Albastru ocean

Daca ai crezut ca doar rozul pastel este culoarea sezonului, te-ai inselat. Acesta este urmat de albastru ocean, o nuanta vibranta cu care nu ai cum sa nu te faci remarcata.

Sun-kissed

Nu doar tenul tau are nevoie de putin bronz in aceasta vara, ci si parul tau. Acel glow auriu este ideal pentru mai multa stralucire.

Suvite

Suvitele sunt din ce in ce mai populare si, pe buna dreptate! Sunt usor de purtat si arata extraordinar indiferent de nuanta de blond pentru care optezi.

Anii 90

Blondul platinat se potriveste perfect anului 2022. Pamela Anderson este o sursa de inspiratie si poti obtine look-ul ei cu ajutorul unui toner alb precum Koleston Perfect.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.