Setari Cookie-uri

După 2 ani de cercetare, COSMETIC PLANT lansează gama OMEGA Plus, o nouă premieră pe piața de cosmetice din România

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători români de cosmetice, lansează gama OMEGA Plus cu acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9 și ulei de avocado, parte din familia de produse Essential Plus.

Noua gamă reprezintă o premieră pe piața din România, având o formulă unică ce combină 5 uleiuri vegetale - ulei de floarea-soarelui, susan, porumb, macadamia și măsline, îmbogățite cu ulei de avocado. Produsele din gama OMEGA Plus sunt destinate îngrijirii tenului, a corpului și a părului.

Noua gamă are la bază complexul lipidic biomimetic OMEGA Plus, format din cele 5 uleiuri vegetale bogate în acizi grași esențiali Omega 3, 6, 7 și 9, îmbogățit cu ulei de avocado, complex care asigură o hidratare instantă, refacerea barierei de protecție a pielii și reducerea pierderii transepidermice de apă. Beneficiul unic al produselor cu ingrediente biomimetice este reprezentat de capacitatea de a imita acțiunea compușilor naturali ai pielii. În plus, uleiul de avocado are o putere de pătrundere în piele mai ridicată decât multe dintre uleiurile vegetale uzuale, fiind ideal pentru pielea lipsită de vitalitate. De asemenea, datorită combinației de vitamine rar întâlnită – A, B, D și E - precum și capacității de penetrare crescute, acesta este benefic pentru toate tipurile de piele.

Citește și:

„Remodelăm în permanență portofoliul de produse, pornind întotdeauna de la o atentă cercetare a nevoilor și preferințelor de consum și de la cercetarea, testarea și selectarea celor mai bune ingrediente. Succesul înregistrat de gamele 4D și Vitamin C Plus ne-au confirmat importanța acestor factori. Pentru lansarea gamei OMEGA Plus ne-au fost necesari doi ani de cercetare, rezultatul obținut fiind o formulă inovatoare. Datorită combinației unice și revoluționare de ingrediente, care aduce un plus de eficacitate, suntem siguri că această nouă gamă din portofoliul nostru va fi extrem de apreciată”, a declarat Susana Laszlo, Director General Cosmetic Plant.

Îngrijire de tipul whole body – pentru ten, corp și păr

Formată din 5 articole, gama OMEGA Plus face parte din familia Essential Plus și răspunde nevoilor de îngrijire din cap până în picioare, cuprinzând produse de face care (cremă hidratantă emolientă și catifelantă, cremă antirid hrănitoare și revitalizantă), body care (cremă de corp hrănitoare), precum și hair care (șampon reparator și protector și 2 în 1 balsam&mască reparator și protector). Produsele OMEGA Plus completează în mod natural acizii grași esențiali în piele, vitali în fiziologia acesteia, dar care nu sunt produși în organismul uman. Pentru eficiență maximă, este recomandată folosirea lor în sistem, de exemplu șamponul alături de 2 în 1 balsam și mască pentru păr. Produsele nu conțin parabeni, parafine și coloranți.

Citește și:

În cele peste trei decenii de existență, COSMETIC PLANT a reușit, datorită formulelor revoluționare create, să marcheze o serie de premiere la nivel național, dar și recunoaștere internațională pentru produse sale. Astfel, palmaresul companiei numără în prezent 13 premii obținute în cadrul World Quality Selections, cel mai important concurs internațional de calitate a produsului din lume, organizat de către Monde Selection, pentru produse ce au la bază combinații de ingrediente inovatoare.

Noua gamă OMEGA Plus, cu ingrediente biomimetice, oferă consumatoarelor din România acces la cele mai inovatoare produse pentru ritualul lor zilnic de îngrijire, reconfirmând încă o dată misiunea companiei, aceea de a ajuta femeile să își pună în valoare frumusețea naturală.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.