Setari Cookie-uri

Loțiune, lapte de corp sau ulei de bronzat în funcție de tipul pielii

Fiecare dintre noi tânjește după un corp bronzat vara și nu numai. Pielea nu face excepție. Oferiți-i nu doar un bronz frumos, ci mai ales sănătos.

Sursa: https://unsplash.com/photos/w4Dj3MshHQ0

Simbolul principal al verii este soarele. Ne poate încălzi plăcut, dar ne poate arde pielea. Cum preveniți cu ușurință acest lucru? Cum altfel decât, folosind o protecție solară potrivită pentru pielea dvs. Nu știți de unde să începeți?

Cumpărarea unei creme de protecție solară pentru pielea dvs. poate fi mai benefică dacă folosiți cod reducere Douglas.

Sursa: https://unsplash.com/photos/9J2yHuHK7Ac

Care este diferența?

Diferența de bază dintre loțiune, lapte și ulei este consistența lor. Cu toate acestea, ele au un scop comun - să ofere protecție împotriva componentelor ultraviolete ale luminii solare.

1. Loțiunea de bronzat se întinde ușor și se absoarbe rapid. Au trecut vremurile în care lasă pielea grasă. De aceea nu trebuie să vă faci deloc griji. Avantajul său este că poți estima cel mai bine ce canitate de produs trebuie să aplici.

Citește și:

2. Unguent pentru protecție solara are o textură mai densă și o puteți cumpăra de pe rafturile magazinelor în variante pentru diferite tipuri de ten.

3. Uleiul pentru bronzat cu textura sa transparentă se întinde ușor și lasă o piele hrănită și moale.

sursa: https://unsplash.com/photos/kD9qprR6HBI

Acordați atenție sporită factorului de protecție

Atunci când alegeți o protecție solară, respectați SPF-ul de mai sus, adică factorul de protecție solară. Acest lucru vă va ajuta să determinați de câte ori crema de protecție solară va crește timpul natural de protecție a pielii. Pielea dvs. va rămâne tânără, proaspătă, dar cel mai important, sănătoasă.

„Filtre sunt grozave, dar îngrijirea pielii este mai bună ".

— Renée Rouleau

Și care filtru este potrivit pentru pielea voastră?

- Piele uscată - pentru ca îi lipsește sebum, are nevoie de hidratare. O vor ajuta cel mai mult uleiurile de protecție solară, unturile sau cremele cu efect de hidratare.

Citește și:

- Ten gras - suferă de exces de sebum, asa ca are nevoie de prevenire. În mod ideal, alegeți un gel cremos.

- Pielea sensibilă - este foarte predispusă la iritații de la lumina soarelui. Are o protecție naturală mai slabă. Alege produse pentru pielea sensibilă fără iritanți.

- Piele normală – vă oferă frumusețe dacă alegeți o cremă de protecție solară în funcție de sezon. Iarnă, o cremă mai densă, vara, o cremă hidratantă mai ușoară.

- Ten mixt - se caracterizeaza printr-o combinație de ten gras și uscat sau gras și normal. Piața produselor de protecție solară oferă îngrijire sub formă de creme mixte.

- Piele alergică - necesită îngrijire specială pentru bronzare sub formă de dermocosmetice disponibile în farmacii. Sunt hipoalergenice, iar efectele lor au fost confirmate de diverse studii clinice.

Citește și:

Puteți folosi coduri reducere pentru produsele dermato-cosmetice. Aveți grijă de pielea dumneavoastră temeinic și sănătos pe timpul verii.

Sfatul nostru în zilele însorite

- Folosește cremă de protecție solară în fiecare zi.

- Alegeți produse SPF cu un factor de 30 și 50.

- Nu păstrați protecție solară. Cantitatea suficientă este de aproximativ 2 mg/cm2 de piele. Sub formă de spray, ar trebui să aplicați până la 12 spray-uri pe o mână - de la umăr până la degete. O rată mai mică de aplicare va reduce eficacitatea cremei de protecție solară.

- Nu uitați să ungeți toate părțile expuse ale corpului. Nas, urechi, gat etc. Partea inferioară a picioarelor și partea superioară a brațelor nu fac excepție.

- După fiecare baie, uscare cu prosoape, sport, aplicați din nou crema de protecție solară și la fiecare două ore după vopsire.

Citește și:

- Nu stați la soare între orele 11:00 și 15:00. Mulți cred că apa protejează împotriva soarelui. Cu toate acestea, contrariul este adevărat.

Dacă aveți nevoie de sfaturi pentru alegerea unei creme de protecție solară potrivite, nu ezitați să vă contactați farmacistul. Bucurați-vă de un bronz frumos și sănătos pe tot parcursul anului!

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2022
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.