Setari Cookie-uri

Îngrijirea tenului în sezonul rece, sfaturi pas cu pas de la Alina Șchiopescu

Indiferent de anotimp, tenul are nevoie de o îngrijire specială. În timp ce vara trebuie să ne protejăm pielea de razele puternice ale soarelui, iarna este perioada ideală pentru tratamentele de peeling, laser, hidratare și curățare profundă.

Alina Șchiopescu, dermato-cosmetician, recomandă ca orice tratament facial să fie făcut după o analiză a tenului: “Din punctul meu de vedere, analiza tenului este extrem de importantă. Ea ne arată ce tip de ten avem, ce predispoziție există sau cât este pielea de hidratată. Având aceste informații vom știi ce tratament este potrivit pentru fiecare persoană.”

Tratamentul HydraFacial are multiple beneificii pentru îngrijirea pielii, cum ar fi curățare, exfoliere și hidratare în profunzime. Acesta este un tratament potrivit pentru toate tipurile de ten, mai ales în perioada rece, pentru că ca facem o hidratare intensă.

HydraFacialul este eficient și în cazul liniilor fine, punctelor negre și a petelor pigmentare. Procedura durează 30 de minute și nu necesită timp de recuperare. Nu provoacă niciun disconfort, senzația fiind una de relaxare totală.

Citește și:

„Tratamentul HydraFacial se realizează în 3 pași, astfel că după demachiere, tonifiere și peeling enzimatic vom avea:

  • Eliminare exces sebum
  • Curățarea zonei T,
  • Hidratarea în profunzime

Rezultatul obținut este un ten mai curat, luminos și hidratat.” - Alina Șchiopescu dermato-cosmetician

Vizionare placuta


Kudika
5 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.