Ei bine, așa cum esențele puternice se țin în sticluțe mici, așa și la reușitele mari se ajunge cu pași mici. Un salt mare și grăbit ne va ajuta să ajungem la destinație, dar asta nu înseamnă că vom fi pregătiți pentru ce vom întâlni acolo. În plus, s-ar putea să ne dăm seama că destinația la care ne doream atât de tare să ajungem nu este ce ni se potrivește. Și vom renunța la fel de repede pe cât am ajuns.

8 trucuri pentru un stil de viata sanatos

1 pas pe zi

În schimb, pașii mici ne vor ajuta pe parcursul drumului să ne dăm seama dacă acolo unde ne-am propus să ajungem este unde vrem să fim. Și să nu uităm că, în cele mai multe cazuri, călătoria este mai importantă decât destinația, așa că... să ne bucurăm de fiecare pas.

Tot ce ne dorim poate fi obținut cu pași mici. O viață sănătoasă, o siluetă de invidiat, o carte citită, o carte scrisă, trecutul uitat... la toate astea ajungem dacă începem astăzi cu câte un pas. Astăzi un pas, mâine îl repetăm și continuând astfel ne vom obișnui cu toate activitățile care ne duc în direcția potrivită.

1 pas pe zi

sursa foto: shutterstock/by tomertu

Regula: 1 pas pe zi

Începe cu 1 genuflexiune.

Începe cu 1 pahar cu apă băut.

Începe cu 1 datorie plătită.

Începe cu 1 pagină citită.

Începe cu 1 vânzare făcută.

Începe cu 1 contact vechi șters din telefon.

Începe cu 1 tură de plimbare.

Începe cu 1 eveniment la care participi.

Începe cu 1 paragraf scris.

Începe azi. Repetă mâine.

sursa foto front page: shutterstock/ by ronstik

9 Sfaturi de Aur pentru o viata sanatoasa
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: