Setari Cookie-uri

MIRACOL  și DETERMINARE, cuvintele cheie pentru săptămâna 11-18 MARTIE 2019

Frecvența miracolelor ne susține abilitatea înnăscută de a crește și a ne extinde dincolo de ceea ce suntem acum către posibilități și forme de expresie care sunt pe cât de mărețe și profunde pe cât ne putem imagina. 

In urmă cu ceva vreme am început să folosesc un pachet de cărți cu mesaje de la îngeri care să îmi ghideze fiecare zi. Rezultatele sunt uimitoare. Iată sunt mesajele pe care le-am primit pentru voi pentru această săptămână.

Cuvântul cheie pentru pentru prima parte a săptămânii 11-18 MARTIE 2019 este MIRACOL.

Frecvența miracolelor ne susține abilitatea înnăscută de a crește și a ne extinde dincolo de ceea ce suntem acum către posibilități și forme de expresie care sunt pe cât de mărețe și profunde pe cât ne putem imagina.

Sunt oameni pentru care starea de miracol este una zilnică. De la găsirea unui loc de parcare liber într-un oraș super-aglomerat la primirea unei sume de bani aunci când au nevoie și experiența vieții ca un flux în care totul curge în perfectă armonie. Este o chestiune de vibrație, de cât și de ce anume îți dai voie să se întâmple în viața ta. Incepe săptămâna trăind în starea de miracol.

Citește și:

Cuvântul cheie pentru cea de-a doua parte a săptămânii 11-18 MARTIE 2019 este DETERMINARE.

Nu te speria de obstacole. Soluția se află la îndemână.

Dacă ai încercat o dată și nu a mers, încearcă din nou. Dacă nu merge nici a doua oară, încearcă din nou. Dacă nu funcționează nici a treia oară, e timpul să cauți ca o nouă cale. Obstacolele pot fi un semn că ne-am abătut de la drum dar și un prilej de a ne căli caracterul și a învăța anumite lecții. Una dintre acestea este aceea a determinării. Atunci când inima ta cere ceva este posibil să fie nevoie să te transformi pentru a putea primi ceea ce ai cerut. Este, de asemenea, posibil ca Universul să dorească să se asigure că nu este vorba de o toană ci de o dorință reală. Acesta este momentul în care intervine determinarea. O combinație de curaj, voință și răbdare care te ajută să perseverezi, să nu te dai băută în fața primului obstacol și să găsești soluția potrivită. Uneori, este nevoie de o viață pentru a ajunge acolo unde îți dorești. Insă fiecare pas făcut merită efortul pentru că este, de fapt, un pas căre tine.

Citește și:

Featured foto by PopTika via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.