Setari Cookie-uri

Zece pași pentru a avea o zi perfectă

Depinde de tine să faci ca fiecare zi pe care o trăiești să fie una minunată, plină de culoare și de veselie

Primăvara se află la jumătate așadar este momentul să profiți la maxim de ea. indiferent de cât de capricioasă este vremea, depinde de tine să faci ca fiecare zi pe care o trăiești să fie una minunată, plină de culoare și de veselie. Iată ce poți face.

1. Imediat ce te trezești, deschide fereastra, lasă-te scăldată de lumina soarelui (dacă cerul e senin) și inspiră aerul proaspăt timp de un minut.

2. Prepară-ți un mic dejun care te va energiza. Optează pentru un smoothie din plante verzi sau carbohidrați, proteine ​​și grăsimi sănătoase. Toate acestea îți vor ține de foame până aproape de prânz.

3. In loc să intri pe Facebook sau să îți verifici emailurile, trimite un sms cuiva care îți este drag și nu este lângă tine în acel moment, și urează-i o zi minunată. Poate fi iubitul tău, un membru al familiei, partenerul tău de afaceri, cea mai bun prietenă.

Citește și:

4. Alege cu grijă vestimentația. Îmbracă-te cu haine care te fac să te simți încrezătoare. Ascultă un cântec care te înveselește și te face să radiezi de fericire.

5. În momentul în care ieși din casă, salută oamenii, urează-le o zi bună, zâmbește-le străinilor, și, dacă este posibil, ajută pe cineva fără să aștepți nimic la schimb.

6. Fă mișcare cât de mult poți. Mergi pe jos în drumul spre birou chiar dacă lași mașina mai departe decât de obicei. Alege o alee înverzită sau una pe care nu o folosești de obicei.

7. Planifică să iei o masă delicioasă mai târziu, după ce termini lucrul sau te întorci de la sală. Sau palnifică altceva care îți face plăcere. Gândul recompensei te va face să treci mai ușor peste provocările zilei.

Citește și:

8. Exersează cel puțin 40 de minute pe zi fie că mergi la sală fie că folosești un tutorial video pentru a face mișcare acasă. Ambele funcționează

9. Planifica timp pentru tine pentru după ce termini de îndeplinit ceea ce ai pe lista obligațiilor zilnice, Fă ceva ce te face fericită sau petrecei timp cu cineva drag.

10. Practică o tehnică de relaxare la sfârșitul zilei. Meditează, fă un masaj sau urmărește ceva relaxant.

Foto by Roman Samborskyi via Shutterstock

Vizionare placuta


Andreea Billig este scriitoare, autoare a best-seller-ului "I Choose...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.