Setari Cookie-uri

Niacinamida, ingredientul revoluționar pentru un ten problematic

Niacinamida este ingredientul minune ce a dobândit popularitate în ultimii ani datorită efectelor minunate pe care le are asupra tenului și multiplelor indicații care le recomandă. Va prezentăm câteva dintre produsele noastre preferate.

Gerovital H3 Hyaluronic C Cremă antirid de zi cu Niacinamide

Redă prospețimea tenului tău cu crema antirid de zi de la Gerovital, atât de bogată în ingrediente miraculoase. Vitamina C hidratează, ameliorează ridurile și are efecte antioxidante, iar în combinație cu niacinamida stimulează producerea de colagen, astfel încât pielea devine mai fermă și mai tânără. Produsul este disponibil aici.

Pentru rezultate complete, folosește înainte de culcare crema din aceeași gamă Gerovital H3 Hyaluronic C antirid de noapte. Ingredientele active Sepilift DPHP®, lipozomii cu vitamina C și niacinamida stimulează producerea noilor fibre de colagen și elastina pentru efecte antirid de durata. Mai mult de atât, amestecul vitaminic format din vitamina C lipozomală, niacinamida( vitamina B3) și vitamina E, neutralizează reacțiile oxidative și contribuie la regenerarea tonusului. Se aplică seara pe față, gât și decolteu.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2020
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.