Setari Cookie-uri

Bronz fara soare sau solar? Da, este posibil!

Bronz rapid, usor si sanatos!

Spray autobronzant: Este foarte usor de folosit chiar si pentru zonele mai putin accesibile cum ar fi spatele, sau zona din spate a pulpelor. Este mult mai usor de aplicat o cantitate uniforma de spray pe intreaga suprafata a corpului, evitand astfel bronzarea cu pete inestetice.

Gel sau spuma autobronzanta: cel mai mare avantaj al gelurilor sau spumelor autobronzante este timpul scurt de intrare in piele si de uscare, fapt pemtru care nu trebuie sa asteptam foarte mult pana ce produsul se usuca pentru a nu pata hainele. Pentru ca produsele intra in piele intr-un timp foarte scurt, este foarte posibil sa uitam pe ce zone le-am folosit si exista riscul de a aplica o cantitate dubla.

Servetele autobronzante: pot spune ca este cea mai usoara metoda de a obtine un bronz perfect. Servetelele contin o cantitate fixa de produs autobronzant, astfel ca se evita riscul de a ramane pete sau de a aplica o cantitate prea mare in anumite zone si una prea mica in altele. De asemenea, servetelele sunt mereu la indemana si pot fi purtate cu usurinta in geanta.

Citește și:

Pentru fiecare dintre tehnicile de mai sus, trebuie sa urmati cativa pasi inainte de a incepe procesul de autobronzare.

Exfolierea pielii este esentiala. In acest fel, celulele moarte sunt eliminate, iar produsul este mult mai bine asimilat. Bronzul are toate sansele sa fie unul impecabil daca suntem atente atunci cand aplicam produsul.

Hidratarea este al doilea proces primordial inainte de aplicarea lotiunilor care ne vor asigura un bronz de invidiat. O piele hidratata arata mereu bine, iar bronzul va fi unul stralucitor. Produsul autobronzant trebuie aplicat numai dupa ce crema hidratanta a intrat in piele.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.