Setari Cookie-uri

Bronz fara soare sau solar? Da, este posibil!

Bronz rapid, usor si sanatos!

Bronzarea organica

Este o alta metoda din ce in ce mai utilizata tocmai pentru ingredientele organice pe care le contine si care nu sunt nocive pentru pielea noastra. In plus, substantele care sunt folosite pentru bronzarea organica, precum Aloe Vera, sunt benefice pentru piele, oferindu-i suplete si hidratarea de care are nevoie.

Bronzarea organica se practica in saloanele de infrumusetare, sub atenta indrumare a unui specialist pentru ca rezultatele sa fie uimitoare.

Pentru ca acest bronz sa fie ceea ce ne-am dorit, ca si in cazul autobronzarii, piele trebuie foarte bine exfoliata inainte de pulverizarea solutiei. Un alt lucru important este evitarea cremelor, a lotiunilor si a parfumurilor inainte de inceperea tratamentului. Astfel, bronzul nu va prinde unifrom, iar rezultatele for fi dezamagitoare.

Urmeaza pulverizarea solutiei cu ajutorul unui pistol special, pe intreaga suprafata a pielii. Solutia se fixeaza imediat pe piele, insa rezultatul final va fi vizibil dupa aproximativ opt ore de la aplicare.
Uscarea face parte din procesul bronzarii organice. Se foloseste un pistol special pentru a favoriza uscarea solutiei si aderarea completa pe piele, astfel incat te poti imbraca imediat dupa incheierea procesului fara sa te gandesti ca iti vei pata hainele.

Citește și:

Bronzul cu henna

Bronzul cu henna este o metoda mai putin cunoscuta la noi. In Maroc, acest proces este folosit pentru protejarea pielii importiva razelor soarelui, nicidecum pentru obtinerea unui bronz impecabil. Cel mai mare beneficiul al acestei metode este garantia ca produsul folosit este 100% natural. Henna se gaseste sub forma de pulbere, iar pentru procesul de bronzare se amesteca cu apa de trandafiri sau apa calduta.

Amestecul obtinut se aplica pe piele manual, ca un gomaj care exfoliaza pielea, dupa care corpul este infasurat in folie de celofan pentru a actiona mai bine. Procedeul dureaza aproximativ o ora si jumatate, dupa care se clateste pielea pentru inlaturarea surplusului.

Bronzarea cu henna este o optiune extraordinara pentru persoanele care nu vor sa se expuna la soare, dar si pentru cele care sufera de afectiuni al pielii, cum ar fi dermatita. In plus, henna va hidrata pielea si o va proteja impotriva razelor ultraviolete.

Citește și:

foto prima pagina corp femeie slaba sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.