Setari Cookie-uri

Cum iti protejezi pielea cand esti la plaja

Daca nu vrei ca pielea ta sa fie parca sfasiata de razele soarelui, urmeaza cateva sfaturi utile pentru a o proteja

Ca sa evitam evenimentele neplacute si sa nu dam o mana de ajutor cancerului de piele, trebuie sa urmam cativa pasi simpli de protectie a pielii atunci cand suntem la plaja.

Crema de protectie solara nu trebuie sa lipseasca din geanta atunci cand ne pregatim pentru o zi de lenevit sub soare. Pentru personele cu pielea foarte deschisa la culoare se recomanda o crema cu factor de portectie SPF 50+, iar pentru persoanele cu tenul un pic mai inchis, lotiunea de protectie trebuie sa aiba un factor SPF cuprins intre 30 si 40.

Aveti grija cand utilizati uleiul de masline!

Din ce in ce mai multe doamne si domnisoare apeleaza la uleiul de masline pentru a obtine un bronz masliniu in doar cateva zile. Nimic mai rau pentru pielea noastra! In contact cu uleiul de masline, razele soarelui se intensifica, astfel ca pielea noastra este practic prajita in aceasta situatie. Uleiul de masline trebuie folosit dupa plaja pentru ca are rolul de a hidrata pielea si de a o inmuia.

Citește și:

Renuntati la ideea de a folosi bere pe post de accelerator pentru bronz!

Daca obisnuiati sa furati din berea partenerului pentru a o folosi ca si lotiune de corp, este vremea sa renuntati la acest lucru. Berea nu ne ajuta sa ne bronzam absolut deloc. Are acelasi efect asupra pielii ca si apa, dar din cauza zaharului care se topeste cand intra in contact cu razele soarelui, avem tendinta sa credem ca pielea noastra se bronzeaza instantaneu.

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.