Setari Cookie-uri

Cum iti protejezi pielea cand esti la plaja

Daca nu vrei ca pielea ta sa fie parca sfasiata de razele soarelui, urmeaza cateva sfaturi utile pentru a o proteja

Crema de plaja trebuie sa fie rezistenta la apa

Pentru ca, asa cum va spuneam si mai sus, razele soarelui sunt din ce in ce mai puternice si mai nocive, crema pentru protectie solara trebuie aleasa cu grija, si aplicata inainte de a iesi din casa (dupa ce in prealabil am facut dus), inca o data cand ajungem la plaja si apoi de fiecare data cand iesim din apa. Chiar daca este o crema rezistenta la apa, aceasta nu ne va proteja intreaga zi.

Apelati la umbrela!

Stiu ca principalul scop pentru care mergeti la plaja este acela de a obtine un bronz de invidiat care sa fie intact pe intreaga perioada a verii, insa din cand in cand, mai adapostiti-va si sub o umbrela. Pielea voastra are nevoie si de cateva minute de respiro.

Nu uitati de apa!

Probabil v-ati saturat de agasantul slogan, "Pentru sanatatea dumneavoastra, consumati cel putin 2 litri de apa zilnic", dar trebuie sa il repetam la nesfarsit pentru ca apa este vitala mai ales in timpul sezonului estival cand organismul nostru se deshidrateaza mult mai repede. Asa ca, dragele mele, am sa va tot spun pe toata perioada verii sa consumati cat mai multe lichide, in special apa plata.

Citește și:

foto prima pagina femeie cu cocktail sursa shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Iunie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.