Setari Cookie-uri

Foto: 3 variante spectaculoase de mic dejun pentru iubi!

Se stie: drumul spre inima unui barbat trece prin stomac. Ceea ce nu poate fi decat o veste buna pentru tine fiindca nu e nimic mai usor decat sa prepari aceste gustari numai bune de servit dimineata. Nu sunt niste descoperiri imense. Fiecare dintre noi a prajit un ou la viata ei, chiar daca unele se rasfata sustinand ca nu stiu sa porneasca aragazul. Insa mai jos vei gasi cateva idei de servire pe care le poti pune in practica in 5 minute si datorita carora iubitul tau va zambi toata ziua. Lucrurile mici ne fac viata mai frumoasa. De ce sa nu incepem sa le facem?

Se stie: drumul spre inima unui barbat trece prin stomac. Ceea ce nu poate fi decat o veste buna pentru tine fiindca nu e nimic mai usor decat sa prepari aceste gustari numai bune de servit dimineata. Nu reinventam roata. Fiecare dintre noi a prajit un ou la viata ei, chiar daca unele se rasfata sustinand ca nu stiu sa porneasca aragazul. Insa mai jos vei gasi cateva idei de servire pe care le poti pune in practica in 5 minute si datorita carora iubitul tau va zambi toata ziua. Lucrurile mici ne fac viata mai frumoasa. De ce sa nu incepem sa le facem?

1. Pancakes

Cireasa de pe tort:
Le poti prepara in forma de inimioara :). O poti comanda de aici

Ai nevoie de:

– 2-3 oua
– praf de copt
– faina (dupa ochi)
– 1 iaurt mare (sau 4 iaurturi mici)
– putin zahar brun
– 1 praf de sare

Mod de preparare:

Praful de copt se mixeaza cu ouale. Se adauga iaurtul si apoi faina putin cate putin pana se formeaza o compozitie mai groasa decat la clatite dar nu atat de groasa incat sa cada greu din polonic. Se coc la foc mic pe tigaie de teflon fara ulei ;) pentru ca tinem la silueta.

Pentru varianta cu ricotta pe care eu o adorrrr, poti vizita blogul Amei.

Citește și:

2. Oua - optiuni de preparare

Forma de inimioara poate fi folosita si pentru ouale ochi si/sau omleta.

Pentru omleta, iti recomand varianta tip "tot ce ai prin frigider" pentru simplul motiv ca barbatilor le cam place astfel. Dar tu il cunosti mai bine pe iubitul tau asa ca esti cea mai in masura sa alegi ce sa scoti din fridiger. Tot secretul sta in felul in care tai ingredientele si anume cat mai marunt. Si adauga ardei gras rosu! Ii da o aroma deosebita!

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.