Setari Cookie-uri

Foto: 3 variante spectaculoase de mic dejun pentru iubi!

Se stie: drumul spre inima unui barbat trece prin stomac. Ceea ce nu poate fi decat o veste buna pentru tine fiindca nu e nimic mai usor decat sa prepari aceste gustari numai bune de servit dimineata. Nu sunt niste descoperiri imense. Fiecare dintre noi a prajit un ou la viata ei, chiar daca unele se rasfata sustinand ca nu stiu sa porneasca aragazul. Insa mai jos vei gasi cateva idei de servire pe care le poti pune in practica in 5 minute si datorita carora iubitul tau va zambi toata ziua. Lucrurile mici ne fac viata mai frumoasa. De ce sa nu incepem sa le facem?

Truc: Eu adaug un strop de smantana de gatit ca sa stea mai tapana.

Sau fierte.

Sau fierte in forma de inimioara :)


3. Sandwich

Eu le prepar intotdeauna calde. Pun in ele ce gasesc prin frigider, ca fel ca si in cazul omletei, dar niciodata nu evit:

- un strop de unt - numai cat sa dea aroma painii. Si daca tot veni vorba de paine, eu incerc sa ma joc si cu aceasta: cu seminte, fara seminte, feliata, chifle, facuta in casa. Apoi, fie vorba intre noi, la Mega Image, in frigiderele de semipreparate, vei gasi chifle asortate pe care le prepari in 10 minute dimineata in cuptor.

Nu e placere mai mare decat sa te trezesti in miros de cafea si paine calda.

- cascaval - cat sa se topeasca si intinda

- masline si/sau ardei rosu care dau aroma sandwich-ului.

Lovitura de gratie: Daca iubitul tau nu are timp sau pofta de mancare dimineata, da-i sandwich-urile la pachet. Pune-i in servetelui in care ai impachetat sandwich-ul un jeleu in forma de ursulet sau omida. Te va suna imediat ce deschide pachetelul. Si va fi placut impresionat!

Astept mai multe idei si de la voi!

Citește și:

foto main: dimpank, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Iunie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.