Briosele au fost prima reteta pe care am incercat-o. Mi-a iesit atat de bine incat cred ca am copt cateva sute de briose de atunci si pana acum si prietenii mei nu par sa se fi saturat de ele.

Aceasta este reteta verii. Paste gata in mai putin de 10 minute

Foto: briose cu afine, Shutterstock

De cand a aparut mania brioselor si cupcake-urilor, au rasarit de nicaieri un miliad de retete. Toate cele pe care le-am incercat nu au fost pe placul meu. Erau prea dense, prea necrescute, de parca cineva isi dorea sa sature o armata de oameni cu o singura briosa. Reteta mea are la baza un aluat de pandispan cu ajutorul caruia am facut o briosa pufoasa si aerata. In plus, reteta este, asa cum v-am obisnuit, incredibil de simpla.

Foto interior si prima pagina: briose cu afine, Shutterstock

Cum sa faci aceste briose minunate din trei ingrediente NATURALE?
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: