Foto interior si prima pagina: prajitura chinezeasca, Shutterstock

Păr hidratat, sănătos și ușor de pieptănat? Se poate!
Dificultate:

medie

Ingrediente:

  • 200 g unt
  • 300 g zahar pudra
  • 7 oua
  • 200 g nuci macinate
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingura pesmet
  • 100 g faina
  • pt glazura : 5 galbenusuri
  • 8 linguri zahar
  • 1 praf vanilie

Mod de preparare:

Se freaca untul cu zaharul pana se face spuma, se adauga 2 galbenusuri, 200 g nuci, cacao,pesmetul si faina. Se bat 7 albusuri spuma tare si se incorporeaza in restul compozitiei. Se pune in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor la foc mic. Cand este aproape gata se intinde deasupra glazura si se mai lasa la cuptor la foc f mic cateva minute. Cand s-a racit se stropeste cu ciocolata topita, in fir subtire, imitand scrisul chinezesc. Tine si 2 saptamani, este f aspectoasa si gustoasa.

O reteta propusa de: Ilie Gabriela (iliegabriela62)

Sursa: Garbo.ro

Cum vopsim Ouale de Pasti in mod natural
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta