Ingredientele de baza in bucataria slovaca sunt carnea, cartofii si lactatele, insa si legumele se bucura de aprecierea slovacilor, precum lintea, porumbul si fasolea.

Detoxifiere de primavara: cura intensa pentru 7 zile

Recomandam mancarea de linte pentru cei care vor sa acorde organismului o pauza de la mancarurile grele. Este un preparat gustos si satios si nu ai nevoie de mai mult de jumatate de ora pentru a-l pregati.

Foto: linte, Shutterstock


Ingrediente:

  • linte
  • foi de dafin
  • piper negru
  • sare
  • Gustul untului Koliba
  • ulei
  • faina
  • otet
  • Edam afumat de la Koliba.

Timp de preparare: 35 minute

Foto interior si prima pagina: mancare de linte, Shutterstock

Mod de preparare:

Se unge tigaia cu Gustul Untului de la Koliba si se pune pe foc adaugandu-se lintea impreuna cu foile de dafin, piperul negru si sarea. Se lasa lintea pana se inmoaie. Separat, se amesteca uleiul, faina si laptele, dupa care se adauga peste linte. Se gateste pana cand compozitia capata o consistenta densa.

In mod traditional, acest preparat se serveste cu carnati sau oua. Noi va recomandam sa o incercati cu Edam afumat de la Koliba

3 retete cu linte pe care trebuie sa le incerci
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Vizionare placuta