Setari Cookie-uri

Desert de vara: cheesecake cu zmeura

Daca zmeura este printre fructele tale preferate, acum este momentul sa dai o fuga la piata!

Foto interior si prima pagina: cheesecake cu zmeura, Shutterstock

Proaspata, parfumata si racoritoare, zmeura este un deliciu in zilele de vara. Iar ca deliciul sa fie suprem, fara sa-ti afecteze deloc silueta de plaja, incearca un cheesecake cu zmeura.

Ingrediente


Pentru blat:

  • 120 g biscuiti fara zahar
  • 50 g unt cu continut redus de grasime Koliba

Pentru crema de branza:

  • 350 g urda dulce degresata Ricoletka de la Koliba
  • 3-4 linguri de indulcitor de Stevie
  • 2 oua
  • 120 g iaurt dietetic
  • o lingura de faina
  • coaja de la o lamaie.

Pentru topping:

  • 300 g zmeura
  • 2 linguri de zahar

Mod de preparare

Foto: cheesecake cu zmeura, Shutterstock

Macina biscuitii cat mai fin si amesteca-i cu untul Gustul Untului Koliba taiat cubulete, pana vei obtine un aluat sfaramicios. Asaza aluatul intr-o tava tapetata cu unt Koliba si cu faina si pune-o la cuptor timp de 5-10 minute. In acest timp, pune urda dulce Ricoletka in mixer impreuna cu indulcitorul.

Citește și:

Adauga apoi iaurtul, faina, coaja de lamaie si ouale si mixeaza bine. Toarna compozitia obtinuta in tava, peste aluat. Baga tava din nou la cuptor pentru 30-40 de minute, pana cand amestecul se rumeneste pe margini. Mixeaza zmeura si apoi pune-o pe foc impreuna cu zaharul pana cand acesta se incorporeaza si obtii un sos mai gros. Toarna sosul peste cheesecake, dupa ce il scoti din cuptor.

Servire: Cheesecake-ul cu zmeura se serveste cat mai rece, pentru a fi pe deplin savuros si racoritor!

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.