Aceasta reteta a fost prezentata intr-o sesiune de gatit interactiva, gazduita de chef Marius Tudosiei la Bacania Veche Charity Shop la invitatia Soia Inedit.
Foto interior si prima pagina: crenvusti in foietaj, Shutterstock
Ingrediente
- aluat de foietaj
- ulei de floarea soarelui
- mustar
- susan
- crenvursti de soia Inedit
Mod de preparare
Intinde foaia de placinta pe o suprafata de lucru si mai subtiaz-o cu sucitorul.
Fa o emulsie de mustar cu un pic de sos de soia si ulei. Intinde pe foaia ta si aliniaza apoi crenvurstii dezgoliti de membrana lor. Ruleaza NU foarte strans, sa aiba loc aluatul sa creasca si sa se dezvolte in jurul umpluturii.
Foto: crenvusti in foietaj, Shutterstock
Unge cu aceeasi emulsie pe deasupra rulourilor, presara susan si taie la orice dimensiune doresti.
Coace la cuptor la 200 de grade / 190 ventilatie, pana se fac bine.
Pofta buna!