Dupa multe cautari am descoperit in sfarsit cum se face cea mai gustoasa supa de galuste.
Supa de galuste este una dintre mancarurile preferate ale copilariei de care ne amintim mereu cu drag. Ce-ar fi sa le oferi la randul tau celor dragi amintiri placute preparandu-le o supa de galuste delicioasa? Pe langa faptul ca este simplu de pregatit, reteta de supa de galuste este si foarte sanatoasa! Se spune ca supa de galuste este ideala pentru zilele friguroase de toamna cand ai de-a face cu raceala.
Ingrediente supa de galuste
• gris
• 3 morcovi
• 2 bucati albitura
• 2 cepe
• 2 oua
• 2 cartofi
• sare
• patrunjel
• ulei
Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock
Mod de preparare supa de galuste
Fierbi legumele intr-o oala pana cand acestea devin moi, folosind furculita pentru a a vedea daca acestea s-au fiert indeajuns de mult. Trebuie sa eviti fierberea excesiva a legumelor deoarece acestea isi vor pierde din substantele nutritive.
- Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice.
- Secretul siluetei Dianei Munteanu! La 45 de ani, vedeta nu se poate abține de la un singur aliment: Mănânc şi zilnic...
- Secretul Alinei Pușcaș împotriva kilogramelor în plus: Eu, practic de 15-16 ani, fac fasting fără să îmi dau seama...
- Secretul mariajului lui David Beckham cu soția sa: Căsnicia este o muncă grea...
Am ajuns in momentul in care trebuie sa preparam niste galuste bune de tot cu care ne vom putea lauda de acum incolo sau cel putin asa speram. Oricum ar fi, cei dragi vor aprecia efortul tau de a le pregati cu multa dedicare ceva atat de gustos.
Dupa ce ai separat galbenusurile de albusuri, trebuie sa mixezi albusurile cu sarea, pana cand obtii o compozitie cat de cat consistenta. Galbenusurile trebuie frecate cu sare, adaugandu-le apoi la amestecul spumos de albusuri. In continuare trebuie sa freci compozitia rezultata cu o lingura rasa de unt. Urmeaza sa amesteci in compozitie in timp ce adaugi grisul treptat, pana cand amestecul obtinut a devenit mai tare.
Ar fi de preferat sa pui o cantitate mai mica de gris la inceput si sa fierbi o galusca pentru a vedea daca aceasta este destul de tare.
Apoi pui cu o lingura galustele pe rand in supa si le lasi sa fiarba cateva minute, dupa care adaugi ulei si patrunjelul pe care il toci marunt.
Pofta buna!