Fursecuri de Craciun din ovaz, fara zahar

Fursecuri de Craciun din ovaz, fara zahar

Prepara si tu aceasta reteta savuroasa de fursecuri de Craciun fara sa folosesti zahar, faina sau oua!

Odata cu venirea sarbatorilor apare si tendinta de a consuma numai dulciuri care ne afecteaza sanatatea. Ciocolata, jeleurile, prajiturile de tot felul; toate iti incanta simturile insa pentru aceasta senzatie de moment pretul este destul de mare caci in joc se afla sanatatea ta.

Citeste si:
Idei de cadouri de Craciun: Ghidul complet pentru toata familia

Visezi la un desert delicios dar sanatos care sa iti umple masa de Craciun? Poti alege sa le servesti celor dragi fursecuri de Craciun din ovaz fara zahar. Pe langa faptul ca au un gust inedit, aceste fursecuri sunt foarte bogate in fibre, contribuind astfel la eliminarea toxinelor si a grasimilor daunatoare. Si nici nu ai nevoie de zahar, faina sau oua pentru a prepara aceasta reteta; mai simplu de atat nu se poate.

Ingrediente fursecuri de Craciun din ovaz

• 2 cani fulgi de ovaz
• 3 banane
• 1/3 cana sos de mere
• ½ cana stafide
• 1 lingurita esenta de vanilie
• 1 lingurita scortisoara
• ¼ cana lapte de migdale

Mancare

Foto interior si prima pagina: Mancare, Shutterstock

Mod de preparare fursecuri de Craciun din ovaz

Pentru a putea obtine niste fursecuri delicioase nu trebuie decat sa amesteci bine toate ingredientele de mai sus intr-un bol mare pana cand compozitia se omogenizeaza. Daca amestecul nu este destul de tare, mai poti adauga fulgi de ovaz.

Intre timp, cuptorul trebuie incalzit la 175 de grade C, iar tava trebuie acoperita cu hartie de copt. Urmeaza sa pui pe rand cu lingura fursecurile in tava, avand grija sa le dai o forma rotunda; te poti folosi de lingura pentru a le putea modela.

Le lasi in cuptor timp de 15 de minute pana cand capata o crusta aurie. Poti servi fursecurile tale delicioase cu cafea, lapte sau chiar si cu ceai.

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri