Setari Cookie-uri

Practic: Cum sa-ti gasesti un loc de munca in 2010!

Anul 2010 este plin de surprize: criza economica exista si acum, T.V.A. � ul creste, salariile scad si numeroase companii reduc numarul angajatiilor sau, mai rau, risca falimentul.

Daca nu ai experienta in domeniu este foarte important sa te pui in situatia managerului. Acesta se poate gandi la faptul ca iti doresti postul si ca, daca vei fi angajata, vei ramane doar pana in momentul in care vei gasi altceva mai bun, lucru destul de grav pentru echipa cu care trebuie sa lucrezi.

De aceea este important ca in timpul interviului sa iti motivezi alegerea pentru acel job si sa il asiguri ca, din partea ta, nu va fi nicio problema.

5. Socializeaza!

Daca nu ai cont pe Facebook, ce mai astepti?! Vei fi surprinsa de cata lume vei intalni. Roaga-ti prietenii sa te ajute sa iti gasesti o slujba. Cu ajutorul cunostintelor lor, este posibil sa iti gasesti foarte curand postul mult visat.

Site-urile de socializare joaca un rol foarte important in angajare. De aceea este important sa nu postezi fotografii indecente sau pareri pe care nu ar trebui sa le impartasesti tuturor.

6. Dupa ce te-ai angajat, demonstreaza sa meriti sa ramai acolo

Nu te gandi ca daca ai reusit sa te angajezi vei ramane pentru totdeauna in acel loc. Este nevoie de multa munca, profesionalism si dorinta de a lucra.

Nu te uita la ceas si nu iti face probleme din cauza banilor. Daca demonstrezi ca esti capabila si ca devii indispensabila, este posibil sa fii promovata in functie. Desi este dificil, aceasta este cea mai sigura cale pentru a face multi bani.

Un articol de Amelia C

Citește și:

Featured foto by baranq via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.