Setari Cookie-uri

Kim Kardashian si Robert Pattinson vin cu Stirile zilei

Kudika te tine la curent cu noutatile. Afla ce se mai intampla prin lumea mondena si care sunt cele mai picante stiri.

Kim Kardashian a dat-o-n bara. Vedeta de televiziune s-a prezentat la Cannes intr-o rochie Balmain, rochie deja purtata pe covorul rosu de alte trei vedete: Alessandra Ambrosio, Katy Perry si Zoe Saldana, informeaza DailyMail. Click aici pentru a vedea fotografiile.

Mandinga mizeaza pe rugaciune. Elena, solista trupei, spera ca va castiga concursul, insa cu ajutorul lui Doamne Doamne. Cantareata se roaga tot timpul si vorbeste cu duhovnicul la telefon in fiecare seara, informeaza Libertatea

Le-a fost atat de dor unul de celalalt incat au uitat ca sunt in public. Robert Pattinson si Kristen Stewart s-au sarutat cu pasiune la Cannes, intr-un loc ferit de fani, insa gasit imediat de blitzurile paparazzilor. Click aici pentru a vedea fotografiile.

3rei Sud Est, cea mai apreciata trupa dance romaneasca se reintoarce pe scena, pentru un moment special dedicat exclusiv celui mai important eveniment muzical al anului, Gala aniversara RMA 2012. Evenimentul va avea loc la Craiova pe data de 8 Iunie, unde fanii vor avea sansa sa ii vada din nou impreuna, intr-o cantare live de exceptie.

Citește și:

Baietii de la Animal X au haine noi, de 10.000 de euro, si acest lucru se datoreaza colaborarii pe care au pus-o la cale cu Emporio Armani, caci in luna mai au fost sustinuti din punct de vedere vestimentar de brand-ul mai sus mentionat. Atat la evenimentele aniversare, cat si la aparitiile tv, Emporio Armani are grija de Animal X!

Editorial Credit prima pagina:
s_bukley / Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.