Russell Brand se casatoreste. Exact in ziua in care Katy Perry lanseaza un nou videoclip, Russell Brand face declaratii socante (e greu sa nu mai fi in centrul atentiei). Actorul a dezvaluit ca are o noua iubita si ca se pregateste din nou de insuratoare, informeaza Click.

Scandal intre EBA si Mihaela Borcea. Fiica presedintelui o acuza pe fosta sotie a dinamovistului de faptul ca se foloseste de numele acesteia pentru a isi face reclama la salonul de infrumusetare. "Nu merg la salonul fostei sotii a lui Cristi Borcea. Stimata doamna, daca imi mai folositi numele pentru a va face reclama salonului si a prinde o prima pagina, va trimit factura!", a scris EBA pe contul sau de Twitter, informeaza Libertatea.

Bianca Dragusanu nu este insarcinata (era si normal). "Mi-am facut testul de sarcina pentru ca am avut unele manifestari. Daca as fi gravida sau daca as fi fost, nu mi-as fi dorit sa fac public pana nu s-ar fi vazut. Pentru ca sunt superstitioasa. Dar mi-am facut analizele si au iesit negative. Nu sunt insarcinata, chiar daca Adi si-ar fi dorit mult un copil.", a declarat Bianca informeaza Libertatea.

Tragedie in familia Osbourne. Fiul lui Ozzy Osbourne, Jack, a fost diagnosticat cu scleroza multipla. "El este ok, se simte chiar foarte bine. Vreau sa va multumesc tuturor pentru toate mesajele de incurajare si dragostea pe care ne-ati aratat-o." a spus printre lacrimi Sharon Osbourne, informeaza DailyMail.

Lindsay Lohan, la pamant. Drogurile, alcoolul si viata de noapte au terminat-o, lasand-o fara putere de munca. Dupa ce a lucrat 85 de ore in patru zile si a pozat intreaga noapte pentru reviste, Lindsay Lohan a avut nevoie de 7 paramedici pentru a isi reveni, inormeaza TheSuperficial.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: