Setari Cookie-uri

Foto: Ea reprezinta Romania la Miss Teen 2012

Are numai 16 ani si a castigat premiul de Miss Teen Romania.

Ilinca Serban, o adolescenta in varsta de 16 ani nascuta la Bucuresti si stabilita in Canada, a fost desemnata Miss Teen Romania 2012 si reprezinta Romania in competitia internationala de frumusete Miss Teen 2012, care se desfasoara pana in 30 iunie in Houston, Texas, informeaza Mediafax.

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de agentia care detine licenta Miss Teen in Romania, Ilinca Serban, o adolescenta in varsta de 16 ani nascuta la Bucuresti, dar stabilita in Canada, reprezinta zilele acestea Romania intr-un concurs international de frumusete, care are loc pana in 30 iunie in Houston, Texas (SUA).

"In urma urma selectiei organizate a fost aleasa, ca reprezentanta a Romaniei in competitia internationala de frumusete Miss Teen 2012, Ilinca Serban, in varsta de 16 ani, care la 1.73 metri inaltime are dimensiunile 84-58-88. Aflata la prima performanta de acest gen, proaspata detinatoare a titlului «Miss Teen Romania 2012» ne reprezinta tara in finala concursului international de frumusete care are loc in Houston, acolo unde concureaza alaturi de candidate din alte 20 de tari", se arata in comunicatul citat.

Citește și:

Featured foto by Irina Alexandrovna via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
28 Iunie 2012
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.