Cameron Diaz nu vrea sa se marite. Actrita este convinsa de faptul ca mariajul nu este de ea. In urma esecurilor in dragoste (Matt Dillon, Justin Timberlake, Alex Rodriguez – barbatii cu care a avut cele mai lungi relatii), Cam sustine ca ii este atat de bine singura incat simte ca nu are nevoie de o familie pentru a fi fericita, informeaza Click.

Marius Moga, casatorit cu Iulia Vantur. Da, dar nu de preot... ci de un haker de pe Facebook. Statusul artistului a fost modificat din single in married – la fel s-a intamplat si cu pagina Iuliei Vantur. Contactat de Libertatea, Marius a declarat:

„Nu este nimic adevarat... ati innebunit? NU m-am casatorit cu Iulia Vantur. Noi nu ne-am certat niciodata, deci nu avem de ce sa ne impacam. Am ramas prieteni, noi ne vedem... Nu ne-am despartit in stilul acela autentic romanesc, in care sa ne improscam cu noroi. Nu am de gand sa ma casatoresc si nici sa incep o relatie cu ea.”

Ceva dulce... cu Carmen Bruma. Vedeta este un expert in bucatarie: stie ce sa manance pentru a fi sanatoasa si a a arata bine. Carmen a postat pe contul sau de Facebook o fotografie cu „desertul” ei preferat: „Solutie simpla pentru pofta de dulce: Miere de salcam – 2 lingurite, plus un pahar cu apa. E bine tolerata si de diabetici datorita cantitatii mari de fructoza. Eu o folosesc si la mastile cosmetice, in diverse combinatii. Conditia este ca mierea sa fie pura, fara zahar si alte infuzii adaugate.”, a scris ea pe Facebook.

Jay Sean a lansat un nou videoclip. Piesa promovata se numeste So High si este cel de-al doilea single extras de pe albumul Whorth It All, informeaza Urban.ro

Featured foto by alphaspirit via Shutterstock

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: