Setari Cookie-uri

Foto: Cum arata femeia care a invins de doua ori cancerul?

Orice obstacol poate fi depasit. Citeste aici despre o super femeie

Exista pe lume adevarate eroine. De exemplu, exista aceasta femeie, numita Fabiana Passoni, care a infruntat cancerul de san de doua ori, a slabit 45 de kilograme in doar 4 luni si a dus pana la capat o sarcina neasteptata. Unde mai pui ca a nascut tripleti?

In adolescenta a suportat pur si simplu statutul de „fata mare” in sensul propriu al expresiei. A plecat din Brazilia pentru a deveni cantareata in Statele Unite. Dupa aceasta mutare, perioarele de ingrasare alternau cu cele de diete. Dupa ce s-a casatorit, a pus alte cateva kilograme. Apoi s-a imbolnavit de cancer.

Femeia declara pentru Huffingtonpost.com ca, o data inceputa chimioterapia, pofta de mancare a crescut, iar kilogramele continuau sa se aseze. La un an dupa depasirea acestui obstacol, a ramasa insarcinata cu tripeti, iar in timpul sarcinii a pus inca 25 de kilograme. Iar cu o saptamana inainte de a naste, a aflat ca boala i-a recidivat.

Citește și:

In prezent, cantareste 78 de kilograme, detine titlul de Cea mai buna Cantareata Braziliana si are o familie mare si frumoasa. Pentru a vedea cum arata inainte de a atinge acest statut, viziteaza Dailymail.co.uk.

Foto prima pagina: Shutterstock.com

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2012
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.