Smiley a ramas fara permis de conducere pentru o perioada de trei luni, dupa ce a fost prins conducand cu viteza de 177 de kilometri pe ora pe Soseaua de Centura a Capitalei, au declarat, sambata, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iflov.

foto interior si prima pagina: Facebook

Masina condusa de Smiley a fost suprinsa, sambata, in jurul orei 12.00, de un aparat radar ruland cu 177 de kilometri pe ora pe Soseaua de Centrura a Capitalei, au declarat, pentru MEDIAFAX, reprezentanti ai Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Iflov.

Totodata, acestia au precizat ca vedetei i s-a ridicat permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile si i-a fost aplicata o sanctiune contraventionala in valoare de 765 de lei. Artistul conducea au BMW de culoare alba.

In 2012, Smiley a fost implicat intr-un accident rutier pe DN3, in zona localitatii ilfovene Pantelimon. In urma accidentului nu au fost inregistrate victime, ci doar avarii ale celor doua autoturisme.

Andrei Tiberiu Maria, cunoscut ca Smiley, este unul dintre cei mai prolifici artisti pop din Romania, avand o cariera stralucita atat in calitate de cantaret, cat si de producator si om de televiziune.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: