Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati ai anului 2007

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un "cadou" frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un “cadou” frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

Asa cum ne-a obisnuit de ceva ani incoace, mai exact de 22 de ani, Publicatia People Magazine a intocmit si in acest an topul celor mai sexy barbati ai anului 2007. Ca sa va introducem in atmosfera, va oferim un calup de imagini cu cei mai sexy 100 de barbati nominalizati de People, prezentati intr-un singur minut. Incercati sa-i identificati si eventual sa realizati propriul vostru top 10. Pe mine recunosc ca m-au zapacit! Nu-mi mai dau seama daca il ador pe Johnny Depp, il iubesc pe mai tanarul Orlando Bloom sau ii raman fidela lui Jon Bon Jovi. Desi termenul de “fidelitate” nu prea-si gaseste locul intr-un astfel de context.




Va prezint topul 10 asa cum l-au stabilit cei de la People, desi admit ca topul meu 10 este putin diferit. Si pentru a mari suspansul, am sa incep prezentarea in ordine descrescatoare.

10. SHEMAR MOORE

Frumosul mulatru de 1,85 m este cunoscut publicului din Romania, in special femeilor, datorita personajului Malcom, pe care il interpreteaza in interminabilul serial “Tanar si nelinistit”. Nu au rezistat farmecelor lui masculine nici vedete renumite, precum Halle Berry si Toni Braxton. In prezent il puteti admira in serialul “Minti Criminale”, difuzat in Romania de postul AXN.

9. JAVIER BARDEM

Actorul spaniol, in varsta de 38 de ani, se trage dintr-o familie de actori: bunicii, Rafael Bardem si Matilde Munoz Sampedro, mama lui, Pilar Bardem, fratele Carlos si sora Monica, toti sunt actori. In plus, unchiul lui, Juan Antonio Bardem, este regizor si scenarist. O familie care dovedeste ca talentul se mosteneste. Desi nu este incredibil de frumos, el este totusi atragator, si drept dovada, a castigat un loc printre primii zece. A jucat in filme precum: “Marea dinlauntru”, in regia lui Alejandro Amenabar, “Fantomele lui Goya”, alaturi de Natalie Portman, “Dragostea in vreme de holera”, o adaptare dupa romanul omonim al lui Garcia Marquez, si “Nu exista tara pentru batrani”, dupa romanul cu acelasi titlu al lui Cormac McCarthy.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.