Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati ai anului 2007

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un "cadou" frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

2. PATRICK DEMPSEY

La varsta de 41 de ani, actorul Patrick Dempsey este considerat unul dintre cei mai sexy barbati in viata. Este al doilea an consecutiv in care ocupa cea de-a doua pozitie in clasamentul celor de la People. Desi si-a inceput cariera inca din anii'80, el si-a castigat notorietatea mult mai tarziu, interpretand rolul sarmantului medic Derek Sheperd in serialul “Grey's Anatomy”, rol pentru care a fost nominalizat si la la categoria “Cel mai bun actor de televiziune” al “Globurilor de Aur”. Serialul s-a bucurat de un mare succes la public si a fost difuzat si in Romania. Din 1987 pana in 1994 el a fost casatorit cu Rocky Parker, care era cu 27 de ani mai in varsta. Dupa despartire, cei doi au ramas prieteni. Desi este unul dintre cei mai doriti barbati din lume, Patrick are o casnicie fericita alaturi de Jill Fink inca din anul 1999, si este mandrul tatic a trei copii, o fetita si doi gemeni. A mai jucat in “Iron Jawed Angels” alaturi de Hilary Swank si Anjelica Huston, si in “Freedom Writers” in care a avut-o ca partenera pentru a doua oara pe Hilary Swank.

Poti gasi poze cu Patrick in albumul de imagini a Oanei

1. MATT DAMON

Cand a aflat ca este ocupantul primei pozitii in acest clasament, Matt Damon a fost extrem de surprins. Cariera lui s-a bazat intotdeauna pe talent mai degraba decat pe atuurile fizice. La inceputul carierei, cand inca nu cunoscuse pe deplin succesul si facea echipa cu prietenul lui din copilarie ,Ben Affleck, Matt era considerat cel inteligent iar Ben era frumosul echipei. Cei doi au obtinut premiul Oscar pentru cel mai bun scenariu datorita proiectului comun “Good Will Hunting”, care le-a adus notorietatea si le-a propulsat carierele. Un tip serios, dedicat profesiei sale, lipsit de obisnuitele “aere de vedeta”. A avut mai multe relatii cu femei toate una si una, precum: Minnie Driver, Winnona Ryder, Penelope Cruz sau Claire Danes. In prezent este casatorit cu Luciana Bozan si au impreuna doi copii, o fetita de 9 ani dintr-o relatie anterioara a sotiei sale, si tot o fetita, de un an, pe care au botezat-o Izabella. A jucat alaturi de actori celebri in filme precum: trilogia “Ocean's”, alaturi de George Clooney, Brad Pitt, Julia Roberts si Catherine Zeta-Jones, si “Saving Private Ryan” alaturi de Tom Hanks, in regia lui Steven Spielberg. Se pare ca nu intotdeauna muschii bine lucrati la sala au prioritate in preferintele femeilor!

Poti admira poze cu Matt in albumul de imagini al Adrianei

Rasfoieste intregul top in People!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: