Setari Cookie-uri

Cei mai sexy barbati ai anului 2007

Pentru ca anul se apropie de sfarsit, ne-am gandit sa va oferim un "cadou" frumos de Craciun, ca sa nu spuneti ca nu aveti si amintiri placute din anul 2007! Desi sunt convinsa ca ati avut un an frumos, dar nimic nu se compara cu anul care vine!

6. JOHNNY DEPP

La varsta de 44 de ani, Johnny Depp arata la fel de bine ca la inceputul carierei sale, poate chiar mai bine. Desi initial isi dorise sa devina cantaret de muzica rock, Nicholas Cage l-a convins sa urmeze o cariera ca actor. Cea care l-a prezentat renumitului actor a fost sotia sa de atunci, Lori Anne Allison, care lucra ca makeup artist. Relatia lor a durat doi ani, intre 1983-1985. A mai fost logodit cu Sherlyn Fenn si a avut relatii cu Winona Ryder, Jennifer Grey si Kate Moss. Desi dupa casnicia esuata din tinerete el nu s-a mai casatorit, din 1999 are o relatie cu Vanessa Paradis, ei avand si doi copii. Johnny Depp este mandrul posesor a 13 tatuaje, multe dintre ele reprezentand persoane sau evenimente importante din viata lui. Are o cariera extrem de fructuoasa. Ultimul rol prin care s-a remarcat este cel al excentricului pirat Jack Sparrow din trilogia “Piratii din Caraibe”.

Foto: shutterstock

5. JAMES MCAVOY


Frumosul actor, in varsta de 28 de ani, s-a nascut in Glasgow, Scotia. Absolvent al Academiei Regale Scotiane de Muzica si Teatru, James a fost comparat cu Hugh Grant, datorita sarmului rafinat. Rolul care l-a consacrat este cel al lui Steve McBride, din serialul “Shameless”. In prezent este casatorit cu partenera lui din acest film, Anne-Marie Duff. In 2004 a primit si o nominalizare pentru “Cel mai bun nou talent” la Premiile British Comedy” datorita rolului din acest film. Un alt rol important din cariera sa este si cel din filmul “Inside I'm dancing”, regizat de Damien O'Donnell. Acest film a castigat “Premiul publicului” la Festivalul de Film de la Edinburgh, iar pentru interpretarea sa, James McAvoy fost nominalizat la tiltlul de “Cel mai bun actor britanic” de catre Cercul Criticilor de Film din Londra.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: